Belföld, Hírek

655 ezer forintért igényelt fotós eszközöket parlamenti munkájához Csöbör Katalin

A kormánypárti képviselő felszerelését egy profi fotós is megirigyelheti, de más apróságokra is előszeretettel költ.

 

 

Közel 700 ezer forintért igényelt egyéb juttatásként fotóeszközöket munkája ellátásához Csöbör Katalin 1,4 millió forintos fizetése mellé – számol be a Magyar Narancs a kormánypárti képviselő vagyonnyilatkozatára hivatkozva.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú országgyűlési választókerületének, Miskolc egyik egyéni fideszes képviselőjének 2020-as vagyonnyilatkozata szerint egy év alatt három különböző prémium márkás objektívet kapott feladatai teljesítéséhez.

 

 

Nikon és Tamaron márkájú termékekért összesen 482 ezer forintot igényelt, ezekhez pedig rádiós vakukioldót és jeladót is rendelt 23 ezer forintért.

Vakuból is kétfélét választott: egy Nikon márkájút 92 ezer forintért, és egy 42 ezer forintos Godox rendszervakuval is felszerelte készleteit. Ernyők és vakuk stabilizálásához tartókat is rendelt, így jött ki az összesen 655 ezer forintos végösszeg a fotótechnikai felszerelésekre. A lap megjegyzi, hogy Csöbör Katalin nem csak a fényképezésre nem sajnálja a pénzt: 100 ezer forintért kávéfőzőt is rendelt, sőt egy 9 ezer forintos vízforralót is kért.

 

 

A kormánypárti képviselő egyébként 2020-ban öt alkalommal szólalt fel a parlamentben. Beszélt Trianon emlékezetéről, az üzbég textilkereskedelemről, a Soros Györggyel szövetkező brüsszeli kettős mércéről, arról, hogy „a magyar kormánnyal az EU mögött álló láthatatlan erőnek, a hatalmas bankoknak és multicégeknek az a bajuk, hogy nemzeti keretek között akarunk maradni”, valamint az állami projektértékelő jogviszony határozatlanságának biztosításáról a 2021-2027-es ciklusban.

A Magyar Narancs kérdezte Csöbör Katalint, hogy miért volt szüksége a fotóeszközökre képviselői munkájához, ezen cikk megjelenéséig egyelőre nem kaptak választ.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?