Életmód

Katasztrofális esküvő: a menyasszony elájult, majd kidobta a taccsot, a ruháját meg lekakilta az unokaöccse

A lány éppen az igen kimondása előtt lett rosszul. Szerencsére hamar helyrejött, és végül a lagzi is jól sikerült.

 

 

Minden menyasszony arról álmodik, hogy az esküvője tökéletes lesz, minden zökkenőmentesen fog menni és mindenki élvezni fogja a nagy napot. A 100 százalékban problémamentes esküvő azonban szinte lehetetlen, és olykor bizony becsúsznak kellemetlen bakik is.

A TikTokon most elterjedt egy videó, amiben egy szerencsétlenül járt menyasszony a főszereplő, aki a legfontosabb pillanatban lesz rosszul. A lány, Hollee Lynnea-Kolenda Darnell éppen a boldogító igent készült kimondani szerelmének, amikor elkezdett szédülni. Kis híján el is ájult, de a férje megfogta és felsegítette. Ez azonban csak a kezdet volt.

 

 

“Mondogattam a férjemnek, hogy nem érzem jól magam, de azt hitte, csak viccelek. Aztán a kisbaba unokaöcsém lekakilta a ruhámat, rögtön azután, hogy hánytam.”

Az Indy100-nak részletesebben is elmesélte a történteket. Miután elájult és kihajolt a pavilon korlátján, a nővére odasietett hozzá, aki addig egy kis ventilátorral hűtötte karjában lévő kisfiát. A ventilátort aztán a húga felé fordította, és miközben tartotta, a babája kakilni kezdett, ami előbb végigment a lábán, majd az anyja karján, és végül a menyasszony ruhájának aljára csöpögött.

Hollee rosszullétét az okozta, hogy ki volt száradva, hiszen nem is ivott és evett semmit aznap az esküvő előtt, ráadásul Floridában esküdtek, ahol igencsak meleg van. A lány egyébként is hajlamos az ájulásra, mert alacsony a vérnyomása és a vasszintje.

Szerencsére miután ivott egy kis vizet, máris jobban lett, és folytathatták az ünneplést. Rosszulléte miatt a szertartás rövidebbre sikerült, mint tervezték, ezután rögtön vacsorázni mentek, onnantól kezdve pedig már minden rendben volt a menyasszonnyal. Mint mondta, a történtek ellenére nagyszerű volt a nagy napjuk, és már ők is csak nevetnek azon, hogy az ifjú feleség éppen az igen kimondása előtt ájult el.

 

 

A videóját egyébként már több mint 6,7 milliószor nézték meg a TikTokon.

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking😂 my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin

♬ Oh No – Kreepa

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?