Celeb / Híresség

Világsztárt vitt vacsorázni Kocsis Tibor és párja

Kocsis Tibor jóideje szoros barátságot ápol a Blue énekesével, Duncan Jamessel. Az X-Faktor egykori győztese eddig nem nagyon beszélt erről, de most elárulta, hogyan hozta össze őket a sors.

 

 

Kocsis Tibort egy igazi világsztárral hozta össze a sors, mégpedig nem mással mint a Blue énekesével, Duncan Jamessel. Az X-Faktor második évadának győztese külföldön találkozott először a világhírű zenésszel, akinek egyébként nagy rajongója, hiszen még a tehetségkutatóban is előadta a banda egyik dalát a mentorok házában. A Blikknek elárulta, hogyan barátkoztak össze, és azt is, van-e esély egy közös dalra.

– Már régebb óta ismerjük egymást, csak eddig nem beszéltem erről. Közös ismerősök által találkoztam vele először külföldön, és rengeteget dumáltunk a zenéről. Meséltem neki az X-Faktorról is. Nagyon közvetlen és rendes srác – kezdte lapunknak az énekes, aki elárulta: nemrégen Budapesten is sikerült Jamessel összefutnia.

Kocsis Tibor /Fotó: kapott

 

 

– Itt voltak Budapesten nemrégen, hiszen ők voltak a sztárvendégek Havasi Balázs koncertshowján. Nagyon szűkös volt az idő, de szerencsére sikerült találkoznunk és elvittük a párommal őt és a kedvesét vacsorázni. Eddig még nem jártak Magyarországon, de nagyon tetszett nekik, ezért megígértük, hogy ha jönnék még, akkor körbevezetjük őket a városban, amire most ugye nem jutott idő sajnos – mondta Tibor, aki kérdésünkre azt is elárulta, hogy terveznek-e közös produkciót Jamessel.

– Nem lenne rossz! Izgalmas az elképzelés! Eddig még ez így konkrétan nem került szóba. Meséltem neki sok mindenről a zenei életemmel kapcsolatban, az X-Faktorról is, amire azért ő is felkapta a fejét, hiszen a műsor Angliából indul és évtizedek óta rendkívül népszerű. Még azt is megmutattam neki, hogy az ő egyik dalukat, a Sorry seems to be the hardest word-öt is előadtam a tehetségkutatóban. Nagyon tetszett neki. Bevallom, ilyenkor az embernek a lelkesedését kicsit nehéz visszafogni – mesélte az énekes vidáman.

Kocsis Tibor /Fotó: kapott

 

 

Kocsis Tibor jelenleg azonban nagyon elfoglalt, így nem tudni mikor kerülhetne sor a közös dalra.

– Most is még a karácsonyi utolsó simításokat végzem, az ajándékokat már megvettem, már csak egy-két dolog maradt el, amit muszáj beszerezni. Ráadásul holnap még koncertezem is, és ünnepek alatt is, csak villámlátogatás lesz. Megyünk az én és a párom családjához is Szerbiába. A szilveszter is fellépéssel telik majd, de legalább lesz egy kis idő, amit a családdal is tudunk tölteni – árulta el Tibor.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?