Belföld, Celeb / Híresség

Mégsem ő lett a Nagy Ő: Tóth Dávid szakított Laurával

Kérészéletű volt Tóth Dávid és Laura kapcsolata. A 24 éves szépség szerint sokat kritizálta őt az olimpikon.

 

 

Sokak meglepetésére pénteken este Laurának adta az utolsó szál rózsát Tóth Dávid A Nagy Ő-ben. Úgy tűnt, az olimpikon fülig szerelmes a 24 éves szépségbe, de aztán nem sokkal a forgatás vége után mégis szakított a lánnyal. Laura elmondta, miért váltak szét az útjaik.

„Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni” – kezdte a 24 éves szépség.

 

 

Laura és Dávid kapcsolata kérészéletű volt
Laura és Dávid kapcsolata kérészéletű volt (Fotó: TV2)

„Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább” – emlékezett vissza Laura, aki ezen a ponton még nem vetett volna véget a kapcsolatnak, de nem tiltakozott Dávid döntése ellen.

 

„Nagyon érzelmes és jó embernek tartom, nincs bennem rossz érzés, de úgy érzem, hogy még nem kész arra, hogy megállapodjon. Ezt neki is elmondtam. Túl sok inger éri, a figyelem középpontjában van, és egyelőre sütkérezik a rivaldafényben” – tette még hozzá.

 

forrás: ripost.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?