Életmód, Érdekes, Igaz történetek

Az orvosok lemondtak a 60 dekával született kisfiúról: ilyen egészséges kissrác lett belőle

A 23. hétre született Logan olyan kicsi volt, mint egy Superman-figura.

 

 

Logan Rayről a szülei azt mondják, olyan, mint egy szuperhős, hiszen onnantól kezdve, hogy világra jött, harcolt azért, hogy életben maradhasson.

A kisfiú a 23. terhességi héten, mindössze 60 dekával és 30 centivel született, akkorra volt, mint egy Superman-figura, amit az édesapja vásárolt neki – írja a Metro.

Az orvosok nem sok időt jósoltak neki

A 34 éves édesanya, Valerie első terhessége a 21. hétbe lépett, amikor az orvosok méhnyak-elégtelenséget állapítottak meg nála. Ez a méhszáj fájások nélküli, idő előtti megnyílását jelenti, ami koraszüléshez vagy vetéléshez vezet. Egy normál terhesség alatt a méhnyak zárt és szilárd marad a harmadik trimeszter végéig, de Valerie-nél nem ez történt. Az orvosok próbálták műtéti úton visszazárni a méhszájat, de nem jártak sikerrel, így felkészítették a szülőket a legrosszabbra. Szerencsére nem lett igazuk.

Logan ma már szépen cseperedik, négyéves, és édesanyja minden évben lefotózza őt a kedvenc Superman-figurájával. Nézd meg a róla készült fotókat!

Logannak születése után két agyvérzése volt, szívében két lyukkal született, de sérvvel és húgyúti fertőzéssel is küzdött, valamint egy lézeres szemműtéten is átesett, nehogy megvakuljon. Édesapja egy Superman-figurát vásárolt neki, aki épp akkora volt, mint ő.

Image #0

Édesanyja terhessége során hetekig az ágyhoz volt kötve, hogy kitolják a szülés idejét. 2016-ban, a 23. hétre, 32 óra vajúdás után született meg a kis Logan. Ő és édesanyja 105 nap után hagyhatták el a kórházat.

Image #1

 



 

„Az orvosok azt mondták, vegyünk neki valamilyen játékot, amit könnyen lefertőtleníthetnek, és az inkubátorba helyezhetnek. Így esett a választásunk egy Superman-figurára, hiszen Logan is egy hős, hogy életben maradt” – mondta az édesanya, akinek kisfia a képen 12 hetes volt.

Image #2

„Amikor az orvosok közölték velünk, hogy a kisfiunk valószínű nem éli túl, én azt mondtam: az én fiam egy szuperhős, még ha csak fél kilós is. Kemény fickónak neveztem, mire az orvos azt mondta, meglátjuk, hogy megy majd neki” – elevenítette fel a történetet Valerie, akinek kisfia egyévesen már nem sokban különbözött az egészségesen, időre született babáktól.

Image #4

Az orvosok is lemondtak róla, de ahogy Superman, a kicsi fiú is harcolt, hogy életben maradhasson. Ma már négyéves, egészséges kissrác lett belőle.

Image #5

 

 

Logan imád focizni, és fejlődésben is utolérte társait.

Image #6

„A 23. héten született csecsemőknek rengeteg egészségügyi problémája van, de Logannak szerencsére nem. Okos kisgyerek, és a legnagyobb hős” – nyilatkozta róla az édesapja.

Image #7

A szülők minden évben lefotózzák őt a figurával, szemléltetve, milyen csodálatosan fejlődik.

Image #8

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?