Életmód

Retusálás nélküli képet tett közzé a bikini cég tulajdonosa – “Undorító, kövér liba vagy, menj egyél egy kis zöldséget, hátha lefogysz.”

Az utóbbi időben már szinte mindenkit bántanak, akinek a testalkata egy kicsit is eltér a társadalmi normáktól. Nemcsak a testesebb, de a nagyon sovány nőket is megszólják, ami ugyanolyan bántó, mintha egy molett testalkatú embert becsmérelnének. Ennek ellenére próbálnak a tespozitív emberek kitartani és bizonyítani a többi embernek, hogy igenis van helyük a világban, bárhogy is nézzenek ki.

 

 

 

 

 

 




 

Mai cikkünk főszereplője Karina Irby, aki bikinis képeket tett közzé Instagramon. A fotók különlegessége, hogy egyiket sem retusálták, így gyakorlatilag minden test és bőrhiba látszik Karinán. Megmutatja, hogy egyáltalán nem szégyelli egyetlen kis hurkáját sem striáját.

Karina egyébként rendszeresen oszt meg olyan fotókat, amin semmilyen szerkesztés nem történt, ám ezekhez általában egyből kommentelnek a gonosz és csúnya trollok.

 

 

 

 

 

 

 

A Moana Bikini cég vezetője állandó jelleggel kampányol a testpozitív mozgalom mellett és mindezt fent említett képek megosztásával teszi. Elmagyarázta, hogy még a legvonzóbb nők testén is található narancsbőr, és ebben nincs semmi szégyellnivaló.

Ennek ellenére, olyan kommentek érkeztek képe alá, mint:

“Undorító. Kövér p**a vagy. Menj egyél egy kis zöldséget, hátha lefogysz.”





Egy másik illető hozzászólásában pedig a következő állt:

“Narancsbőrös a tested, mert csak zsír van rajtad. Izmosodni kellene és akkor nem lenne ilyen a bőröd.”

Mások azzal vádolták Karinat, hogy egészségtelen életmódot folytat és hirdet. A cégtulajdonosnak több, mint 1,2 millió követője van és azt írta a képéhez:

“A bolygó minden nőjének van narancsbőre. A probléma csak az, hogy sok ember leplezi és elfedi, vagy épp megszerkeszti a képet, hogy pompás és tökéletes bőre legyen.”

 

 

 

 




 

 

 

Persze akadtak, akik megvédték és mondák, hogy sokkal szebb, mint sok nő, akik úgy néznek ki mintha zörögne a csontjuk.

“Kim Kardashiant és más hírességeknek is nagy hátsójuk van, mégsem kövezik meg őket, sőt ellenkezőleg inkább ünneplik. Valószínű ennek az az oka, hogy plasztikai műtétek vagy a photoshop segítségével jutottak hozzá. Furcsa, hogy ez meg normális.” – szólt az egyik komment.

“A tested elképesztően gyönyörű.”

“Olyan nagy önbizalmat adsz nekem. Kérlek folytasd, amit csinálsz.”

“Wow !! Szóval csak annyit kell tennem, hogy megeszek egy sárgarépát, hogy megszabaduljak a cellulitistól!” – írta ironikusan egy másik felhasználó.

Ti mit gondoltok, szerintetek is olyan csúnya, hogy ezért meg kell szólni?

Ha kíváncsi vagy Karina képeire akkor látogass el Instagram oldalára.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?