Celeb / Híresség

Lefújták az esküvőt Hajdúék, idén már nem házasodnak össze

Törökbálint – Most már biztos: nem tarjta meg idén a tervezett esküvőjét Hajdú Péter és kedvese, Eszter.

 

 

 




 

Ennek persze, az a csodálatos örömhír az oka, hogy kiderült, a tévés és szerelme babát várnak.

– Idén biztosan nem lesz esküvő, a baba születése utánig biztosan várunk vele – erősítette meg a Life Tv Ébredj velünk! című műsor főszerkesztőjeként dolgozó kismama, aki nem bánja, hogy a sok megpróbáltatás után, amely eddig számukra a babavállalással járt, végre az örömteli dolgokkal foglalkozhat.

Ráadásul az esküvő szervezésével kapcsolatban nem csak a tökéletes helyszín vagy a ruha megtalálása számukra a legnagyobb feladat, az álmaik megvalósításához ugyanis egy komoly testület engedélye is kell. Hajdú Péter korábban a hot! magazinnak mesélt arról, hogy Esztert templomban szeretné elvenni, ám a katolikus ceremóniát kérvényeznie kell, mivel a tévésnek nem ez lenne az első.

– Utánajártam, a magyar bíborosi testület engedélyére van szükségünk ehhez, de egyelőre ezzel még nem foglalkozunk – árulta el Hajdú Péter, aki most inkább azzal van elfoglalva, hogy még két napot biztosan karanténban kell töltenie, a negatív gyorstesztje után ugyanis a PCR-tesztje még pozitív. – Eszternek már ez is negatív, nekem pénteken kell visszamennem megint, de szerencsére már leszállóágban van a vírus, az antigénvizsgálat alapján már fertőző sem vagyok.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?