Celeb / Híresség

„Van egy szint, amitől nem adom alább” – Luxusautó helyett luxusbicklivel jár Berki Krisztián

Élet a jogosítvány bevonás után: Bentley helyett kerékpárral közlekedik Berki Krisztián, bár abból is milliós értékű darabot választott – nem véletlenül.

 

 

 




 

Úgy tűnik, hamar feltalálta magát Berki Krisztián, jogosítványa bevonása után ugyanis máris meglelte a módját, miként közlekedjen a városban. Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt, a celeb legalább két évig nem ülhet volán mögé, miután a rendőrség 2018-ban okozott balesete miatt elvette tőle vezetői engedélyét, az egykori műsorvezető ezért jelenleg két keréken szeli a utakat.

Az Alkotás utcában bicikliző Berkit a Bors kapta lencsevégre, ahogy egy üzletből kilépve meglehetősen extrém kerékpárjára pattant. Az első ránézésre is különleges járgány áráról a lap egy szakértőt is megkérdezett, aki arról beszélt: ezt a modell pontosan a Berkihez hasonló, öltönyös üzletembereknek való, hiszen kialakítása miatt véletlenül sem lesz koszos vagy foltos a rajta tekerő személy. De nem csak emiatt kell mélyen a zsebébe nyúlnia annak, aki ilyet vásárolna.

„Ez egy olasz piacvezető cég gyártmánya, a Bianchi E-Omniat, ebből is a T TYPE típusú kerékpárról van szó, egy új fejlesztés, ami még csak pár hónapja érhető el Magyarországon. Különleges darab, ami a városi közlekedés csúcsát jelenti jelenleg is. A bicikli értéke csaknem eléri a kétmillió forintot, de a sok extra kiegészítővel a határ a csillagos ég is lehet” – nyilatkozta a biciklibolt tulajdonos.

Az, hogy a bicikli borsos árú darab, maga Berki Krisztián sem tagadja:

„Sosem olcsó kategóriás járműveket vezettem, mindig fontos volt számomra a biztonság. Van egy szint, amitől nem adom alább. Mindig gyorsabb voltam, mint az élet, és gyorsabb vagyok, mint a gyalogosok, ezután is az leszek. Engem megállítani nem lehet, csinálom a dolgomat, mint ahogy eddig. Ha már az élet így hozta, és átélhettem a biciklizés előnyeit, keresem az elektromos babakocsit a születendő kislányomnak – mondta a lapnak az egykori focista.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?