Belföld

Házasodna a gazda: Jázmin ágyba bújt Zoli gazdával, miután azért kritizálta vetélytársát, mert megcsókolta a férfit

A lány azt mondta, nincsen tartás Tinában, aki csókot kezdeményezett a gazdánál. Köztük viszont több is történt egy csóknál Zolival.

 

 

 




 

Egyre érdekesebb jeleneteket láthatnak azok, akik nézik a Házasodna a gazda című társkereső realityt az RTL-en. A műsorban gazdálkodók keresnek maguknak párt, saját birtokukon látják vendégül a jelölteket, majd az ismerkedés során mindig hazaküldenek egyet vagy többet közülük, a végén pedig (jobb esetben) csak egy marad.

Zoli gazdához elég sok lány jelentkezett, de már csak négyen maradtak versenyben. Kettejük, Tina és Jázmin között pedig már az elejétől kezdve nagy a feszültség. Ez akkor csúcsosodott ki, amikor Zoli elvitte Tinát vacsorázni, a lány pedig a randi végén megcsókolta a férfit, akit ez láthatóan váratlanul ért, és mintha nem is lett volna elragadtatva tőle. A kvázi visszautasítástól Tina eléggé kiborult, könnyes szemmel ment vissza a szálláshelyükre, a többi lány viszont hiába kérdezgette, hogy mi a baja, nem akarta elárulni.

Zoli aztán másnap egy másik kiválasztottjával, Nórival randizott, aki kíváncsiskodott, hogy mi történt a Tinával való randin, a férfi pedig elmondta neki, hogy Tina rányomult, ami neki nem jött be annyira, mert ő még várt volna egy kicsit a csókkal. Nóri aztán a randi után elmesélte vetélytársainak, amit hallott, Jázmin pedig eléggé kiakadt rajta.

 „Szerintem elég gáz volt ez Tinától. Én szeretem megvárni, hogy egy fiú tegye meg az első lépést ebben is. Viszont Tinában nincsen tartás, úgy gondolom”

– mondta a kamerának.

 

VIDEÓ: Jázmin kiakad Tina viselkedésén

 

A következő alkalommal viszont őt vitte randizni a gazda, ami igencsak jól sikerült, mert végül együtt töltötték az éjszakát.

Amikor Tina a randija után elmesélte a vetélytársainak, hogy milyen volt a randija, és hogy neki új az, hogy tehenek között randizzon valakivel, Jázmin titokban felvette ezt a telefonján. Amikor pedig ő került sorra Zolinál, meg is mutatta neki a hangfelvételt, bár elmondása szerint nem akarta ezzel befolyásolni a gazdát. A férfi igencsak megdöbbent azon, amiket Tina mondott, aminek Jázmin láthatóan örült.

Annak meg pláne, amikor Zoli felajánlotta neki, hogy maradjon nála éjszakára, még a lány fogkeféjét is elhozta. Jázmin persze kapott az alkalmon, esze ágában sem volt nemet mondani.

Bár a nézők nem láthatták, hogy pontosan mivel töltötte a páros az éjszakát, Zoli gazda úgy fogalta össze, hogy „rendkívül sokat, hosszasan” beszélgettek órákon keresztül, a jó hangulat pedig a hálószoba felé sodorta őket, ahol csókolóztak és „egyéb dolgok is történtek”. „Egész este vele takaróztam. Egymásnak estünk és szeretkeztünk” – fogalmazott.

Másnap a barátainak is azt mesélte, hogy nagyon jól sikerült a randi, Jázminnal pedig nagyon működik a kémia.

A lány azonban nem árulta el a vetélytársainak, hogy lefeküdtek a gazdával, ám a hétfői adás előzeteséből úgy tűnik, végül el fogja mondani.

 




 

VIDEÓ: Jázmin és Zoli gazda randija

 

VIDEÓ: A következő rész előzetese

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?