Életmód, Érdekes

“Rosszul vagyok a tökéletes anyáktól – A gyerekeim gyorskaját és egészségtelen ételeket esznek, de nem érdekel”

Minden szülőnek megfordult már az a kérdés a fejében, hogy “Vajon, jó anya/apa vagyok?” Mivel erről nem született semmiféle kézikönyv, így néha nehéz eldönteni, hogy az amit szülőként csinálsz jó vagy rossz. Egy walesi édesanya rosszul van a “tökéletes” anyáktól, akik úton-útfélen megszólják azokat a szülőket, akiknek élete kissé kaotikus.

 

 

 

 




 

A “Tradie Wife” felhasználónevű édesanya ahol komoly hírnevet szerzett TikTokon őszinte és nyílt videói miatt.

Soha nem félt bevallani, hogy a háza néha olyan mint egy disznóól, illetve, hogy gyermekei olykor gyorskaját esznek. Az édesanya megalapította a saját csoportját is, ahova olyan anyák jelentkeztek, akik hasonló cipőben járnak mint ő.

Az édesanya arra ösztönzi a többi anyát, hogy engedjék el azt a fajta szülői nyomást, ami megkeseríti a mindennapjaikat.

“Sz*r anyának lenni fantasztikus, mivel nem érdekel, hogy mit gondolnak mások. Ha te is tagja vagy a “Sz*r anyák klubjának, akkor tudod, hogy támogatásból nincs hiány. Nem ítélkezünk egymás felett, nem ítéljük meg, mit csinálsz a gyerekeiddel, mert amit a házadban csinálsz az oda is tartozik.

Elmondta, hogy gyerekei gyakran esznek sültkrumplit és csirkefalatokat, amit a közeli gyorsétteremből hoz, de olyan is van, hogy pizzát rendelnek. Mindez azért van, mert nincs ideje egészséges és organikus ételeket készíteni.

 

 

 

 

 

 

Az sem nagyon érdekli, hogy gyerekei sok időt töltenek a telefon és TV képernyője előtt, mivel így legalább pár perc nyugta lehet. Ha már azt érzi, hogy túlzás amit gyerekei csinálnak akkor nyilván közbelép.

A walesi anya külön TikTik fiókot hozott létre a csoportjának, ahol rendszeresen elszórakoztatják egymást. Hangsúlyozza, hogy senkinek nincs joga megítélni egy anyát, csak azért, mert nem úgy csinálja a dolgokat, ahogy ő.

Attól sem riadt vissza, hogy megmutassa rendetlen otthonát. Beismerte, hogy nem mindig van ideje lépést tartani a házimunkával, de nem hagyja, hogy esetleges negatív érzelmek felülkerekedjenek rajta.

“Készülj fel erre a sz*r show-ra, amit a házamnak hívok” – mondja egy másik videóban, mielőtt egy halom mosatlan felé irányítaná a kamerát.

 

 

 




 

 

 

“Itt van egy halom mosatlan edény a mosogatóban. Itt van néhány tiszta ruha, valószínűleg arra gondolsz, most biztos arra gondolsz miért nincsenek a szekrényben, nos a gyerekek úgy is kiszórják, így mindegy hol van. Lassan két hónapja nem fürdettem meg a kutyám, mert nem volt rá időm.”

Az egyik videóban néhány üres pizzásdobozt is megmutatott, ami két nappal korábbról maradt meg. Azt mondta, hogy, akinek nem tetszik így a rendszer az nyugodtan perelje be.

“Minden hétfőn három szabad órám van, ami csak az enyém. Ha azt gondolod, hogy ezt a ház suvickolásával töltöm, akkor tévedsz. Azt csak magamra fordítom.”

A Tradie Wife TikTok fiókját csaknem 230 ezren követik és 2,9 millióan lájkolják. Ezeket a számokat mind-mind őszinte és valós történeten alapuló videóinak köszönheti.

Ráadásul a “Sz*r anyák klubja” nevű oldalának további 124 ezer követője van.

Te jó anyának tartod magad?

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?