Életmód

Megosztja az emberek az ismert TikTokkerek legújabb bejelentése – Sosem találod ki, mit terveznek

Az LMBT közösségbe tartozó emberek helyzete jelenleg az egyik legvitatottabb téma a világon. Rengeteg híresség, celeb, blogger, vlogger…stb részese ennek a közösségnek. Ám akadnak olyan országok, ahol nem szívlelik őket, ilyen például Lengyelország, Magyarország…stb. Annak ellenére, hogy sokan elítélik őket, megpróbálnak mindent megtenni, hogy boldogok legyenek. Igyekeznek kizárni a negatív véleményeket, embereket az életükből és csak a pozitív dolgokra koncentrálni.

 

 

 

 

 




 

Mai posztunkban két ismert és egyébként közkedvelt TikTok felhasználó úgy döntött, hogy megosztja örömhírüket a világgal. Kacper “Jasper” Porębski és Piotr “Charazinsky” Charaziński nevét ma már elég sokan ismerik, főleg azok, akik rendszeresen fent vannak a TikTokon.

Egy évvel ezelőtt a fiúk bevallották, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, illetve, hogy egy párt alkotnak. Mivel a fiúk hobbija és úgymond szenvedélye közös, így ez még erősebbé teszi kapcsolatukat. Nincsenek hisztik, sem viták amiatt, mert sokat lógnak a neten vagy mert folyamatosan videókat tesznek közzé. Most azonban úgy döntöttek, hogy még szorosabbá teszik a kettejük közti köteléket és egy magasabb szintre emelik a kapcsolatukat.

 

 

 

 


 

 

Még azelőtt találkoztak mielőtt népszerűvé váltak volna a közösségi platformokon. Bár nagyon távol éltek egymástól, kapcsolatuk fennmaradt. Együtt kezdték el beindítani TikTok karrierjüket.

A TikTokkerek nagyon meglepődtek, mert nagyon hamar óriási követőtáborra tettek szert. Bár eleinte csak viccnek szánták az egészet, ám az irántuk való érdeklődés arra késztette őket, hogy komolyan vegyék. 2020. áprilisában Jasper és Charazinsky hivatalosan is bejelentették, hogy egy párt alkotnak.

Több százezer megtekintést kapott az a videójuk, amiben felvállalják kapcsolatukat és egyben szerelmüket is.

“Egy éves alkotnak egy párt és a közösségi médiában is nagyjából ennyi ideje vannak jelen. Egy interjúban arról kérdezték őket, hogyan tovább. Kiderült, hogy Jasper és Charaziński eljegyzésüket tervezik. Mint kiderült mindketten azt szeretnék, ha ez a csodás pillanat Párizsban történhetne.

A rajongók hamar kiszúrták, hogy a fiúk már repülőjegyet keresnek Párizsba. Ez pedig arra enged következtetni, hogy az eljegyzés hamarabb lesz, mint gondolnánk.

Ti mit gondoltok róluk?

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?