Belföld, Hírek

Kocsis Máté: Soros György fia hergel

Az MTI összefoglalója szerint a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozott a melegellenessé alakított pedofiltörvénnyel kapcsolatban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis elmondta: a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény összhangban van az EU alapokmányával és nem sérti senki jogait, hiszen nem a felnőttekre vonatkozik.

 

 

Azt gondolhattuk, hogy az európai értékek közé sorolható közmegegyezésen nyugszik az, hogy a gyermekeket az életkoruknak nem megfelelő tartalmaktól óvni kell – fogalmazott Kocsis Máté, aki szerint a törvény csak erre irányul, illetve arra, hogy a szülők saját gyermekük nevelésével kapcsolatos előjogát megerősítse.

Hozzátette: az látszik, hogy a Soros-féle hálózatok aktívak a témában. Míg az idősebb Soros a migráció kapcsán hergelte az európai közvéleményt Magyarország ellen, fia a gyermekvédelmi törvény kapcsán teszi ugyanezt.

Szerinte az EU vezetőitől vagy a holland miniszterelnöktől is teljesíthető elvárás lenne, hogy megismerjék a törvényt, amelyről beszélnek.

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?