Életmód

20 dolog, ami nekünk furcsának tűnhet, de teljesen normális a konyhai személyzet számára

Minden munkának megvannak a maga sajátosságai. Egy szemétszedő találkozhat zavart vagy érdektelen emberek által kidobott kincsekkel, egy tetoválóművésznek szuperfura rajzokat kell rajzolnia a test kényelmetlen helyeire, valaki a konyhában dolgozik…. nos, sok minden megtörténhet, és mivel ezek általában rejtett helyek, sosem tudjuk meg igazán, mi történik odabent. Egészen a mai napig. Számos konyhai dolgozó szakított időt arra, hogy megossza anekdotáit, és emlékezetes képekkel örökítse meg azokat. Mi mindig nyitottak vagyunk arra, hogy megtudjuk, milyen vicces dolgok történnek a gasztronómiai munka függönye mögött, és mint mindig, most is kiválasztottuk a legjobb képeket, és összeállítottunk belőlük egy csokrot csak nektek.

 

 

 

1. “Ma este a Kushi osztrigát pucoljuk.”
2. “A tegnap esti éjszakám vége. Létszámhiányos és túlhajszolt. Valamiért mégis szeretem ezt a munkát.”
3. “Ahogy a munkatársam a tiszta krumplit rakosgatta.”


4. “Bemutatom nektek a szerény 2 gallonos cambro ládát.”
5. “Ma már nem akarok itt lenni”

6. “Tulajdonos: Készítsünk sok tésztát ma este! Én: Rendben! (20 kg lisztet ürítek a keverőben.) Tulajdonos: Haver pénzre gondolok! Tészta = pénz! Én: Túl késő! A vicceket félretéve, ez 50 kg pizza tészta a hétvégére. Remélem, remek hétvége lesz. ”


7. “Mindannyiunknak van egy szakácsunk, aki tudtán kívül mindenkinek megtanít egy értékes leckét, például: Soha ne hagyd a tálcádat az aktív tűzhelyen.”
8. “Az ügyfél összetört egy bárszéket. Ahelyett, hogy kidobtuk volna, úgy döntöttünk, hogy készítünk belőle egy luxus tejesládát.”

9. “Amikor arra jössz be, hogy egész nap senki sem áztatta be ezeket a tárolókat.”
10. “Amikor túlórázol, és a séf megkér, hogy söprögess…”

11. “Itt voltam McDonald’s alkalmazott. Régebben véletlenszerű dolgokat építettem a munkahelyemen, és mindenki imádta”
12. “Az újonc megkérdezte, hol a jobbos kesztyű.”
13. “Sikítást hallottam hátulról, ezért elmentem megnézni, mi történt, és ezt láttam.”
14. “Az új lány a munkahelyemen citromot hámozott, és ó, istenem, még senkit sem láttam, aki ilyen alaposan csinálta volna.”

15. “A lehető legrosszabb dolog történt egy órával zárás előtt. Leütöttem egy tűzoltó készüléket a falról, és az mindenhova szállt. Hajnali 4-ig maradtam a mosogatóval.”
16. “Amikor a grillben kell dolgoznod, de esszét is kell írnod.”
17. “Nagyobb konyhára lesz szükségünk.”

 

 

 

 

18. “Így sokkal könnyebb volt főzni ennek a vásárlónak.”

“Allergiás vagyok a hagymára. Ide tartozik a metélőhagyma, a póréhagyma, a mogyoróhagyma, a mogyoróhagyma és az alliumfélék családjának minden tagja (kivéve a fokhagymát) friss, szárított és porított formában. Ez kiterjed a húslevesekre, szószokra és öntetekre is.

Kérem, szükség szerint helyettesítsék. Kalandvágyó étkező vagyok, ezért ha a választékom nem módosítható, kérem, hozzon nekem bármit, amit alternatív ételként el lehet készíteni. Köszönöm!!!”

19. “A tűzhely első lába megadta magát. Szerencsére nem kiszolgálás közben történt, és senki sem volt a közelében, amikor ez történt. 10 gallon 😂 (az edény nem így nézett ki, mielőtt ez történt haha)”
20. “A szakácsaimnak gondjaik voltak azzal, hogy pontosan hogyan akarom felépíteni a hamburgereket, ezért készítettem ezt az ábrát festékkel. Az egyik szakácsomnak annyira tetszett, hogy a lábára tetováltatta.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?