Celeb / Híresség, Érdekes

10 híresség, akik smink nélkül jelentek meg a vörös szőnyegen, és abszolút lenyűgözően néztek ki

A hírességek körében van egy új tendencia, miszerint a vörös szőnyegen csak kevés sminkkel vagy teljesen smink nélkül jelennek meg. Ez egy igazán izgalmas élmény, mivel valamennyien hozzászoktunk, hogy tökéletes sminkkel látjuk kedvenc hírességeinket. Nagyon bátornak kell lenniük, hogy szembeszálljanak a társadalom sztereotípiáival, és a kamerák előtt pózoljanak természetes állapotukban. Mi igazán csodáljuk ezeket a nőket, akik nem félnek megmutatni valódi szépségüket.

 

 

 

Alicia Keys

Alicia a „smink nélkül” mozgalom tagja, gyakran jelenik meg rendezvényeken és a magazinok címlapján smink nélkül. “Remélem, hogy ez egy forradalom” – mondta Keys, “mert nem akarom magam álcázni többé”.

Jennifer Garner

A színésznő támogatta Alicia Keys-t, és úgy döntött, hogy smink nélkül megy a Telluride-i Filmfesztiválra, sportos farmerbe és kabátba öltözve.

Amanda Seyfried

Amanda azt mondja, hogy nem rajong az erős sminkért és a mindennapi életben egyáltalán nem is visel sminket.


Tilda Swinton

Alig láthatunk Tilda Swintont élénk sminkkel. Meg van győződve arról, hogy attól valaki másnak néz ki.

Gisele Bündchen

Ez a szupermodell általában olyan kevés sminket visel, hogy alig látszik.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence szinte ’meztelen’ arccal jelent meg A nagy Gatsby premierjén. Ez sok vitát váltott ki, ám senki sem tagadhatja, hogy a színésznő meglepően lenyűgözően és természetesen nézett ki.

Heidi Klum

A híres modell nem szeret sok időt tölteni sminkeléssel. ‘Nem szoktam sminkelni a szabadnapjaimon. Nem vagyok bonyolult. Nincs rengeteg krémem vagy bármi ilyesmim. Egyszerű maradok’ – mondja Heidi.

 

 

 

 

Natalia Vodianova

A mindennapi életben ritkán látni ezt a szupermodellt kisminkelve. A vörös szőnyegen Natalia természetesen gyönyörűnek néz ki, minimális sminkkel.

Naomi Watts

Naomi szintén élvezi a szinte teljesen smink nélkül való megjelenést a vörös szőnyegen.

Kate Winslet

“Szeretném megmutatni a valódi önmagam, és azt akarom, hogy te is mutasd meg, hogy ki vagy, úgy, ahogy vagy, és szeresd magadat, ahogy vagy” – mondta Kate Winslet.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?