Belföld, Hírek

Gyurcsány Ferenc: „Tegnap Orbán, ma Kocsis. Istenemre, ezek belém szerettek”

A volt miniszterelnök reagált Orbán Viktor és Kocsis Máté kijelentésére.

 

 

 




 

Ahogyan azt már megírtuk, Debrecenben zajlik a Fidesz- KDNP zárt frakcióülése. Azonban a zárt ülésről több információ is kiszivárgott.

Először Orbán Viktor jelentette ki, hogy Magyarországot jelenleg három veszély fenyegeti: a járvány, a bevándorlás, és ha Gyurcsány Ferenc ismét hatalom közelébe kerül. A miniszterelnök szerint, ha Gyurcsány visszatér, akkor adóemelések, rezsi emelés várható és jönnek majd a migránsok is.

Majd Kocsis Máté frakcióvezető mondta el a véleményét a baloldalról és Gyurcsány Ferencről: „tudják mi lesz, ha visszatér a múlt, mivel azt a csapatot, mely a politikai ellenfeleiket vezeti, Gyurcsány Ferenc irányítja az ellenzéki epizódszereplők mellett. Ő osztja a lapokat, ő irányít”

Guyrcsány Ferencnek több sem kellett, a Facebookon fejtette ki a véleményét:

„Tegnap Orbán, ma Kocsis. Istenemre, ezek belém szerettek. Küldjek nekik egy fényképet? Egy vacsorameghívás már tolakodó lenne? Vagy csak egy mozi. Foghatnánk egymás kezét. Esetleg édes hármasban. Viktort is meghívnánk. Én ülnék középen. Ezt még meg kell fontoljam. De nem könnyű ilyenkor higgadtnak maradni, mikor belül éget a tűz”-írta posztjához.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?