Egyéb

Orbán a járványról: „Engem is megrángatott, mert 16 órázni azért az eszi az embert”

„Én is 16 óráztam, tehát az én fizetésem nem változott, sőt talán valamit inkább emelkedett” – vallotta be a miniszterelnök.

 

 

 




 

Csütörtöki, némiképp váratlan megjelenése után a Kormányinfón Orbán Viktor megtartotta szokásos péntek reggeli beszélgetését is a Kossuth Rádióban.

A korábban már belengetett 10 napos plusz szabadságról szólva a miniszterelnök arra kért mindenkit, hogy vegye ki mindenképpen, mert a pandémia korszaka után után mindenkire ráfér:

„Ezek az emberek, akikről most beszélünk, rengeteget dolgoztak az elmúlt 16 hónapban. Ugye nem csak azokat viseli meg a válság, akiknek valamilyen közvetlen anyagi nehézségük fakadt a beszűkülő gazdasági lehetőségek miatt – bezárt az étterem vagy a szálloda, ahol dolgoztak -, hanem azokat is, akik nem vesztették el az állásukat. Sőt, még azokat is megrángatta a válság, akik akár még többet is keresnek most, mit a válság előtt. Na, de a meló, a munka, amit el kellett végezni, az sokkal több volt, sokkal nehezebb, és veszélyes körülmények között történt mindannyiunk számára.

Tehát én is 16 óráztam, tehát az én fizetésem nem változott, sőt talán valamit inkább emelkedett. Na, de engem is megrángatott, mert 16 órázni azért az eszi az embert.

És szerintem nagyon sokan vagyunk ebben az országban, különösen, akiknek a védekezés miatt dolgozniuk kellett: se vasárnap, se hétvége, se gyerek. Szóval oda kellett állni.”

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?