Egyéb

„Hamar vigaszra talált”- Máris új barátja van Mc Hawer egykori kedvesének

A mulatós sztár elismerte: ő is hibás volt kapcsolatuk megromlásáért.

 

 

 

 


Őszintén mesélt szakításáról Mc Hawer! Ahogy arról a Blikk is írt, a zenész és 33 évvel fiatalabb szerelme, Fanni 2,5 év után szakított tavasszal. Mc Hawer szerint ebben közrejátszott, hogy a koronavírus miatt grafikusi munkákkal kereste meg a kenyérre valót, ami rengeteg időt vett el tőlük.

Meg tudtunk élni, de ez a kapcsolatunk rovására ment, hiszen napi tizennégy órákat ültem a gépnél Fanninak hátat fordítva” – ismerte el a mulatós sztár, hozzátéve: az utolsó fél évben ő is érezte, hogy eltávolodtak már egymástól, így az sem lepte meg, hogy Fanni gyorsan túllépett a szakításukon.

„Hamar vigaszra talált, alig hagytam el Kazincbarcikát, visszahallottam, hogy már más férfival vacsorázott. Négy nap után pedig friss kapcsolatát is felvállalta. De nem bánkódom, sok boldogságot kívánok neki. Sejtettem én valamit, csak nem láttam, vagy nem akartam meglátni a sok munkámtól. Az utolsó időkben feltűnően hosszúra nyúltak a kutyasétáltatások is. Gyanakodtam, de tudtam, hogy már vége a kapcsolatunknak” – folytatta Hawer, aki azóta visszaköltözött Budapestre, és reméli, hogy hamar megszokja teljesen új, modern lakását.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?