Érdekes

10 Diana hercegnő ruha “A korona” c. filmsorozatban, amelyek emlékeztetnek, hogy miért volt ő a stílus igazi királynője

A Netflix által gyártott A korona című sorozat már a megjelenése óta nagy port kavart az interneten. Bár a sorozatot némi kritika érte a történelmi pontatlanságok miatt, sikerült 2 Golden Globe-díjat is elnyernie a “Legjobb televíziós sorozat” kategóriában dráma kategóriában, nem beszélve a sorozat főszereplőinek további győzelmeiről. Miközben izgatottan várjuk az 5. és 6. évad megjelenését, arra invitálunk, hogy nézd meg, milyen mesterien sikerült a jelmeztervezőknek újraalkotniuk Diana hercegnő ruháit a sorozatban.

 

 

Diana hercegnő kint ül Harryvel (1986) vs Emma Corrin (a Dianát alakító színésznő) hasonló ruhát visel a Buckingham-palotában görkorcsolyázó túrája alatt.

A sorozat azt a vörös ruhát is felhasználta, amelyet Diana Spencer viselt, amikor 1981-ben részt vett a Szigorúan bizalmas című Bond-film premierjén.

Természetesen Diana esküvői ruháját a legapróbb részletekig lemásolták.



A sorozatban Károly herceg úgy dönt, hogy megismerkedik Diana Spencerrel, miután az egy sárga overallt viselve megkereste őt. Dianát 1981-ben látták ugyanebben a ruhában.

A kék báli ruha, amelyet Diana hercegnő 1983-ban Sydneyben viselt, a sorozatban is feltűnt.



Egy másik ruhát, amelyet Diana az ausztráliai Perthben tett sétájuk során viselt, a sorozat jelmeztervezői mesterien alkották újra.

Mind Diana hercegnő, mind Károly herceg ruhája az ausztráliai Ayers Rocknál tett látogatásukon teljesen egyformán nézett ki a sorozatban.

A gyengéd kék ruha, amelyet Diana az ausztrál miniszterelnökkel való találkozóra választott, ugyanolyan jól áll Emma Corrinnak, mint a hercegnőnek.

 

 

 

 

 

 

Diana 1986-os ausztriai látogatásán viselt piros csíkos kabátruhája nagyon hasonló a sorozatban, bár több módosításon is átesett.

Nemcsak Diana zöld ruháját másolták le, hanem az egész családi jelenetet az új-zélandi túrájuk alatt a film készítői újraalkották.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?