Belföld, Hírek

Gyurcsány Ferenc elárulta, ők miért nem csinálnak filmet Orbánról – most sem finomkodott

Tovább fokozódik a feszültség Facebookon Gyurcsány Ferenc és a kormányközeli politikusok között.

 

 

 

 


Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, május 26-án, tegnap volt az elhíresült őszödi beszéd 15. évfordulója. Az MSZP zárt frakcióülésén ezen a napon mondta el az akkor még miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc azt a beszédet, amelyben nyers őszinteséggel gyakorolt önkritikát maga és pártja munkássága felett.

A nagy napról természetesen a miniszterelnök is megemlékezett, Orbán Viktor kiposztolta a Facebookra Gyurcsány történelmi mondatait és feltette a nagy kérdést„Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?” – minderre Gyurcsány Ferenc pedig egy újabb kérdéssel válaszolt: „És te hol voltál, mikor a Fidesz szétlopta az egész országot?” – kommentelte a Demokratikus Koalíció elnöke.

A kommentháború után Gyurcsány videóban is üzent a miniszterelnöknek, erről részletesebben itt írtunk, most azonban ismét posztolt: megválaszolta követőinek, miért nem forgat az ellenzék filmet az Orbán-kormányról.

„Sokan kérdeztétek, hogy mi miért nem csinálunk filmet majd kormányváltás után arról, hogy mit loptak el Orbánék. Hát, több indokom is van:

  • Mert ez lenne a világ leghosszabb filmje; mi meg másban akarunk világrekordokat dönteni
  • Mert van 99 jobb ötletem arra, hogy mire költsünk 800 millió forintot
  • Mert a következő kormány nem filmgyártással, hanem a fideszes bűnözők elszámoltatásával és a kormányzással lesz elfoglalva.
  • +1 Senkit nem tudnánk rávenni, hogy játssza el Orbán Viktort” – írta Facebookon a volt miniszterelnök.

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?