Érdekes

Ő az új Ken baba? Évente 4 millió forintot költ plasztikára a 22 éves férfi, hogy tökéletesen nézzen ki

Ha már az eredeti emberi Ken baba mára már Barbie lett, akkor kell valaki, aki a helyére léphet.

 

 

Sokáig Rodrigo Alves tartotta az élő Ken baba címet, azonban ő nemrég rájött, hogy transznemű és átműttette magát Barbie babává, így az élő Ken baba cím ismét megüresedett és Jimmy mindent megtesz, hogy betölthesse a posztot.

A 22 éves Jimmy Featherstone az elmúlt 12 hónapban több ajakfeltöltést, arcfeltöltést, botoxot is csináltatott, és azt mondja, ez még csak a kezdet. A végső célja, hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi Ken baba.

1
2
3
4

Jimmy, aki hetente egyszer fodrásznál csináltatja a haját, azt mondta, hogy imádja a plasztikáztatott megjelenést, és addig fogja csináltatni a kozmetikai beavatkozásokat, amíg végül elégedett nem lesz. A szingli férfi életstílusa nem túl szerény: bevásárló túrák, pezsgős ebédek és helikopteres utazások mindig napirenden vannak nála.


5
6
7

Ennek eredményeképpen Jimmy helyi hírességgé vált szülővárosában, a kelet-yorks-i Hullban, ahol gyakran lehet látni az utcán feltűnő öltözékében. Szeretne azonban máshol is megjelenni, és egy hamarosan induló valóságshowban is szerepelni fog, amelyet a TOWIE yorkshire-i változataként jellemzett.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?