Életmód, Érdekes

14 humoros trükk azok számára, akik minden helyzetből győztesként akarnak kijönni!

Mindenkinek megvannak a maga saját ravasz módszerei, melyek segíthetnek neki a kellemetlen helyzetekben. Néha azonban nem árt tanulni kicsit másoktól, hiszen a segítségükkel további értékes trükköket és praktikákat sajátíthatunk el. Megtanulhatjuk például, hogyan nem kell majd kidobnunk a szeretett családi fotót a kedvesünkkel történő szakítás után, vagy hogy hogyan lehet megtudnunk valakinek a nevét, ha nem emlékszünk rá.

 

 

 

1. A családi fotóknak mindig a szélére tegyük a pasinkat/barátnőnket, így egy esetleges szakítás esetén nem kell kidobni az egész képet, csak egyszerűen levágni róla az oda nem illő személyt.
2. Ha valaki azzal próbál beégetni, hogy milyen kövér vagy, csak mondd el, hogy ennél kövérebb voltál, de már jó úton haladsz a fogyókúrával.
3. Ha egy nyugodt estét szeretnél, egyszerűen rejts el 4 édességet a házban, és mond azt a gyerekeidnek, hogy 5-öt rejtettél el, keressék meg őket.


4. Ha a lakótársad nem akar kitakarítani maga után, akkor készíts egy kamu profilt egy társkereső alkalmazásban és szervezz le vele egy randit a lakásba. Miután rendet rakott, nyugodtan törölheted a randit.
5. Ha a barátnőd túl sokat beszél, akkor öleld át és közöld vele, hogy hallani szeretnéd a szívverését vagy a lélegzetét. Amellett, hogy csendben marad, még romantikusnak is fog tartani.
6. Ha azt akarod, hogy a hangod betegnek hallatszódjon a telefonban, feküdj a hátadra és lógasd le a fejed az ágyról.
7. Ha lakik a szomszédodban egy kutyás nő vagy férfi, és sikerül kiderítened tőle az állat nevét és születési dátumát, akkor garantáltan ingyenes Wi-Fi-d lesz, amíg csak a közelben lakik.
8. A macska biztonságos leesésének magasságát a következő képlettel lehet kiszámítani: az állat életkora osztva 2-vel, mínusz két emelet. Ez a képlet a részeg emberekre is igaz.
9. Ha elfelejted a lány nevét, csak egyszerűen vidd egy olyan kávézóba, ahol megkérdezik tőle a nevét és felírják a pohárra.
10. És ha elfelejtetted egy illető nevét egy partin, csak kérd meg őt, hogy jelöljön be ismerősnek valamelyik közösségi oldalon.
11. Az apró harcok helyett koncentráljunk inkább a nagyobb célokra…😏

 

 

 

 

12. Jó tanács ifjú házasoknak: próbálj meg esküvői meghívót küldeni milliomosoknak. Ha el nem is jönnek, lehet küldenek drága ajándékokat az asszisztensükkel anélkül, hogy utánajárnának, kik is vagyunk pontosan.
13. Soha ne nézegesd a frissen szedett málnát. Ha valami mozogni kezd a szádban, egyszerűen lapátolj még rá egy-két maroknyi málnát.
14. Ha a párod mindig kerüli és elmenekül a fontos beszélgetések elől, egyszerűen vidd el egy csónakázó tóhoz, és várd meg, amíg jó messzire nem kerültök a parttól, majd kezdheted…😌

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?