Celeb / Híresség

Dér Heninél beindult a szülés, rendőrök vitték kórházba!

Bár a rendőrség közleménye csak annyit ír, egy „ismert énekesnőről” van szó, a Blikk úgy tudja, ő nem más, mint Dér Heni.

 

 

 

 


police.hu közlése szerint Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársaitól kért segítséget egy autós csütörtökön 10 órakor a VIII. kerületben. A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, majd jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségénél megindult a szülés.

A rendőrök, azonnal cselekedtek: kéklámpával, szirénát használva „vezették fel” az ismert házaspárt. A rendőrök így még időben kórházba juttatták a vajúdó énekesnőt.

Mint írtuk, Dér Heni kissé túlhordta a babát, a szülés nem akart megindulni, ezért mindennel próbálkozott már, még rosszindulatú kommentek olvasásával is. Dér Heni Bendegúzhoz az izgatott várakozás során már egy verset is írt. Úgy tűnt azonban, a kisfiú túl jól érzi magát édesanyja pocakjában, aki hiába próbálkozott már mindennel, nem tudta beindítani a szülést. Párjával, Bakos Gergellyel a budai várba is fellépcsőzött, ám ez a módszer sem jött be.

Most viszont a jelek szerint végre megérkezik a kisbaba.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?