Celeb / Híresség

Bochkor Gábor szakított eltitkolt kedvesével, Alexandrával: „Letagadott mindenki előtt, de szerettem”

Budapest — A Blikk leleplezte a titkát: bár Várkonyi Andreával való, három évvel ezelőtti szakítása óta minden interjújában azt állította, szingli, Bochkor Gábor mégsem volt magányos! A rádiós több mint két éven át folytatott kapcsolatot a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismert dr. Demeter Alexandrával.

 

 

 

 


A csinos gyógyszerész a Blikknek elárulta, szerelmes volt a nála 25 évvel idősebb műsorvezetőbe, mégsem volt mellette boldog, mert Bochkor sosem vállalta a kapcsolatukat. Könnyekkel és fájdalommal teli volt a viszonyuk, így végül is megváltást hozhat számára a szakítás.

– Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is – elevenítette fel lapunknak megismerkedésük sztoriját Demeter Alexandra.

A volt survivoros a Music FM vendége volt, ott figyeltek fel egymásra Bochkorral.

2018 decemberében a Music FM stúdiójában találkozott Gábor és Alexandra (jobbra István Dániel) / Fotó: Facebook
2018 decemberében a Music FM stúdiójában találkozott Gábor és Alexandra (jobbra István Dániel) / Fotó: Facebook

– Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel – mondta a fiatal nő, leszögezve, sosem a hírnévre vágyott, hiszen a munkájában sikeres, saját egzisztenciával rendelkezik.

A szerelem azonban hiányzott az életéből, ám a rádióstól mégsem azt kapta, amire titkon vágyott.

– Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem attól, hogy mindenki előtt letagad. Utólag visszagondolva, komikus az egész, szinte állandóan otthon voltunk és főzőcskéztünk, de mindig felmentettem magamban, és csak reménykedtem, hogy annyi hitegetés után egyszer tényleg vállalja a kapcsolatunkat – magyarázta.

Tény, az elmúlt két évben többször voltak információink arról, hogy Gábor és Alexandra együtt vannak, ám a Retro Rádió műsorvezetője minden alkalommal tagadott, Alexandra pedig inkább kibújt a válaszadás alól, hitt benne, hogy lehet még „hivatalos” párja Bochkornak.

– Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására – sóhajtott Alexandra, akit még néhány nappal ezelőtt is letagadott Bochkor, amikor megkerestük.

– Semmilyen kapcsolatom nincs Demeter Alexandrával – válaszolta akkor a rádiós, akit ezúttal is hiába kerestünk, ahogy a kapcsolatukról, úgy a szakításról sem akart nyilatkozni.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?