Hírek, Külföld

A visszatérésre készül: Trump már biztosra veszi, ott lesz a 2024-es elnökválasztáson

Donald Trump szerint 100% -ig biztos benne, hogy indulni fog a 2024-es elnökválasztáson.

 

 

 

 


Trump egyszerűen nem tudja elfogadni a tény, hogy nem választották meg további négy évre az Amerikai Egyesült Államok elnökének. Most azonban azon gondolkodik, hogy 2024-ben újra elindult a posztért.

Mirror információi szerint a Fox Business News nemrég megkérdezte Donald Trumptól, hogy gondolkodik-e az újrainduláson, amelyre azt felelte: “Igen. 100% -ban”

Bejelentése egy nappal azután következett, hogy Joe Biden a kongresszus közös ülésszakán tartott első beszédében az nyilatkozta: az Amerikai Egyesült Államok újra mozgásban van.

“Most, mindössze 100 nap elteltével jelenthetem a nemzetnek: Amerika ismét mozgásban van, a veszélyt és a válságot lehetőséggé, a visszalépést erővé változtatja” – fogalmazott Biden.

Trumpot a novemberi szavazáson 306 választói szavazattal győzte le Joe Biden, aki ezzel az Amerikai Egyesült Államok legújabb elnökévé vált. A történelem során pedig egyszer történt az, hogy egy veszteséges választás után, újra elnök tudott lenni valaki. Grover Cleveland, 1885 és 1897 között a 22. és a 24. elnöki szerepet is meg tudta szerezni magának.

 

 

 

forrás: blikk.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?