Celeb / Híresség

Berki Krisztián: „Egy erős, sikeres emberben mindig a hibát keresik, és azt várják, hogy hibázzon”

Berki Krisztiánra rájár a rúd, a büntetőfékezés ügy után a csatornája is megválik tőle, de ő nem hátrál. Kiáll a maga által korábban is hirdetett igaza mellett: ő nem büntetőfékezett.

 

 

 

 


Igazát bizonygatva így ír erről az Instagram-oldalán:

„Nem azt kapod, amit akarsz. Hanem, amire szükséged van jelen pillanatban. Az élet jobban tudja. Bízz benne.

Egy erős, sikeres emberben mindig a hibát keresik, és azt várják, hogy hibázzon… a tömeg mindig ellendrukker.

A szakértői jelentésben a szakértő feltesz egy kérdést, amin érdemes elgondolkodni…:

Vajon a busz vezetője (akit azóta a BKK ‘kirúgott’) az enyhe fékezést követően miért vette le a lábát a fékpedálról mintegy 30 méteren keresztül….?

• szándékosság,

•ilyesztegetés, (Megjegyzés: Berki írta így eredetileg, nem változtattunk a bejegyzés szövegén.)

•gondatlanság

•emberek veszélyeztetése…..

A Bentley vezetője nem büntetőfékezhetett, hiszen a fékezésének a sebessége nem érte el az 5m/s fékezés mértékét, tehát a Bentley vezetője, azaz ebben az esetben Berki Krisztián nem vészfékezett és nem is büntetőfékezett!

Pusztán a videón is jól látható, hogy egy mellékútra szeretett volna bekanyarodni, amely mellékút előtt (éppen épülő Village lakópark) folyamatosan, 4.5 másodpercen keresztül fékez (a féklámpa folyamatosan világít, miközben a visszapillantó biztonsági visszajelző fénye is bizonyítja az index helyes, szakszerű használatát) egy óriási tócsa tátongott.

Az igazságra mindig fény derül, soha semmi nem marad titokban”

– írja Berki Krisztián a közösségi oldalán.

 

Nézzük akkor a videót újra. Látható, hogy akár igaza is lehet Berkinek, mármint tényleg le lehetett volna kanyarodni jobbra egy jókora tócsán keresztük, de még ha így is van, a manőver kivitelezése komoly kívánnivalókat hagy maga után. Egy busz elé hirtelen bevágni, majd megállni, az hordoz bizonyos veszélyeket, mint az ábra mutatja is. De az előzményeket tekintve, az ügyészségnek is igaza lehet, tehát abban bizonyosan nem téved Berki, hogy az igazságra mindig fény derül. Ebben az esetben ez a bíróságon következik majd be.

 

És ott van a másik sajnálatos eset, mikor Berki egy robogóval izmozott a közúton.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?