Belföld, Hírek

Bús Balázs, Óbuda volt polgármestere olyasmit tett, hogy az összes politikusnak követnie kellene a példáját – Vajon hányan teszik meg?

Példás felajánlást tett Bús Balázs, Óbuda volt polgármestere, jelenlegi önkormányzati képviselője. Tiszteletdíját a kerületben lévő, Szent Margit kórház dolgozóinak adja.

 

 

 

 


„Óbuda polgármestereként, illetve az országgyűlés tagjaként korábban, jelenleg pedig önkormányzati képviselőként kiemelt figyelmet fordítottam városrészünk egészségügyi és civil életére. Az önkormányzattól kapott havi tiszteletdíjamat eddig olyan civil szervezeteknek ajánlottam fel, akik munkájukkal nap mint nap valós segítséget nyújtanak az emberek számára. Tettem és teszem ezt azért, mert számomra alapelv, hogy mindenki, aki tud, adjon vissza annak a közösségnek, amely közösség bízik benne.

A járványhelyzet kitörése óta követem, hogy a Margit Kórház munkatársai milyen erő feletti odaadással, legjobb tudásuk szerint harcolnak az első vonalban, mentik az emberek életét. Elképzelni sem tudok ebben a helyzetben most más szervezetet, vagy csoportot, akik jobban megérdemelnék az anyagi támogatást, ezért képviselőként kapott tiszteletdíjamat maradéktalanul a kórház dolgozóinak juttatom el, ezzel is köszönetet mondva mindazért, amit értünk, óbudai polgárokért is tesznek.” – írta a politikus a közösségi oldalán. Vajon hány másik közéleti személyiség követi a példáját?


 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?