Belföld, Hírek

Meghalt a tanárnő, akit egy kínai férfi szurkált össze a Honvédkórházban

Feladta a harcot, ma reggel elhunyt a tanárnő, akit egy őrjöngő kínai férfi szurkált össze a Honvédkórház egyik covid-osztályán.

 

 

 




Információink szerint az áldozatot eddig gépek tartották életben, a támadó mindkét szemét megszúrta egy sebészeti ollóval, az egyik szúrás elérte az asszony agyát is. Amint arról a Blikk beszámolt: a kínai férfi drogelvonási tünetek miatt kezdett ámokfutásába, összesen öt embert sebesített meg, mielőtt elfogták volna a kórház udvarán. Jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartják fogva.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, szombaton a VI. kerületi intézményben a korábban lélegeztetőgépen lévő 37 éves férfi felkelt az ágyából, magához vette a veszélyes orvosi eszközt és rátámadt a mélyaltatásban lévő, mozdulatlan nőre. Tettével életveszélyes sérüléseket okozott, súlyosan megsebesítette áldozata mindkét szemét, valamint a testén is ejtett szúrásokat. Az évtizedek óta pedagógusként dolgozó Marianna fején lévő szúrások az agyát is érintették.

A férfi ezután kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén. Úgy tudni, kihallgatásakor nem tett beismerő vallomást, csupán annyit közölt, hogy nem emlékszik semmire. Tettéért akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik, ám előfordulhat, hogy elmeállapota miatt elmegyógyintézetbe kerül.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?