Belföld, Film

Meghalt Anti bácsi öccse, akivel 35 év után az X-Faktorban találkozott újra – Nagyon rövid idő jutott nekik

Talán az X-Faktor szériák legmeghatóbb pillanata volt, amikor Balogh Anti bácsi a válogató színpadán újra találkozott 35 éve nem látott testvérével, sokan megkönnyezték a pillanatot. Sajnos nem sok idő adatott nekik újra együtt: Anti bácsi most gyászol, mert elveszítette sok idő után megtalált öccsét.

 

 

 

 


Balogh Antal azért jelentkezett a 2019-es X-Faktorba, hogy megtalálja 35 éve nem látott öccsét, Lajcsit, akivel közel négy évtizedig nem beszéltek. Akkor azt is elárulta, egy meg nem adott kölcsön miatt veszítették el egymást. Anti bácsi kívánságát a műsor stábja is tudta, ezért megkeresték öccsét, akit elvittek a válogatásokra, így a színpadon, kamerák előtt talált egymásra a két fivér.

Balogh Antal(jobbra) és öccse, Lajcsi a tehetségkutató válogatóján találkozott és békült ki /Fotó: RTL Klub
Balogh Antal(jobbra) és öccse, Lajcsi a tehetségkutató válogatóján találkozott és békült ki /Fotó: RTL Klub

Szomorú hír, hogy Lajos múlt héten stroke-ot kapott, a 68 éves férfi a kórházba szállítása után pár nappal elhunyt. Anti bácsi gyászol, mégis hálás a sorsnak, hiszen az X-Faktornak köszönhetően még tudtak közös időt tölteni, bő másfél évig újra együtt lehettek – mondta el érzéseit a Fókusz kameráinak. A nagy találkozás óta folyamatosan tartották a kapcsolatot egymással.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?