Életmód, Kreatív

19 praktikus trükk az internetezőktől, akik harmonikusan ötvözik az egyszerű és nagyszerű ötleteket

Sokan vagyunk, akik olajat tesznek a vízbe tésztafőzéskor és süteményes dobozban tároljuk a varráshoz szükséges kellékeket. Az ilyen és ehhez hasonló trükköket szépen lassan sajátítjuk el az életünk haladtával, de a modern világ és az internetet egyik csodája, hogy ma már pillanatok alatt új és érdekes trükköket tanulhatunk egymástól a közösségi oldalakon keresztül.

 

 

 

1. A fésűre fújt parfümmel fésülködés egy tökéletes megoldás lehet azoknak, akik nem szeretnének túl illatosak se lenni. Egyszerűen fújd a fésűre a parfümöt, majd fésüld át vele a hajad.
2. Egy közönséges szívószálból és hegyezőből univerzális kábeltartó készíthető.
3. ,,A pulóverem nagyon bolyhosodott, ezért vettem egy hagyományos szivacsot: az eredmény csodálatos volt.”


4. ,,Nobel-díjra kellene jelölni azt, aki feltalálta a sütőpapírral történő melegszendvics sütést. Nincs többé kifolyt és odaégett sajt a sütőben!”
5. Házi mozit készítettek maguknak.
6. Ha te is azok közé tartozol, akik sosem tudják, hogy melyik irányba kell kapirgálni, hogy megtaláld a szalag végét, a legjobb, ha rajzolsz egy nyilat a belsejébe.
7. Ötletes megoldás azoknak, akik minden szennyeződést össze akarnak gyűjteni a seprűvel.


8. ,,A feleségem ezt találta ki, hogy a ruhái ne foglaljanak túl sok helyet a szekrényben.”
9. ,,A gyermekeim imádják a gyümölcsöket, ezért a bogyós gyümölcsöket pálcákra tűzöm és lefagyasztom, majd nasiként adom nekik. A gyerekek imádják.”
10. ,,Nem tudom, hogy mi nyűgöz le jobban, az hogy a fiam fogpiszkálóval rögzíti az uborka végét, hogy ne száradjon ki a széle, vagy hogy lefekvés előtt lehűti a lepedőjét, hogy ne a meleg ágyban kelljen aludnia.”
11. Ha egy dokumentumot szeretnél mutatni a webkamerába úgy, hogy közben Te is lásd az egészet, remek megoldást nyújthat egy CD, egy ceruza és némi ragasztószalag.
12. A rövidnadrág belső zsebét gumival elszorítva nem kell többé aggódnunk azon, hogy kiesik a lakáskulcsunk futás közben.
13. Egy trükk azoknak, akik mindig több tésztát főznek, mint kellene.
  • Főzzük 1-2 perccel rövidebb ideig a tésztát, mint azt a recept kéri, majd keverjünk hozzá vajat és hűtsük le. Osszuk fel megfelelő adagokra, ha pedig tésztát akarunk enni, csak egyszerűen melegítsük meg az adagokat a mikróban. © HG7654321 / Twitter
14. ,,Ha a gyermekednek műanyag kerekű kismotort vettél, rögzíts néhány régi kerékpár gumit a külsejére. Így halkabb lesz, jobb lesz a rapadása és az élettartama is jelentősen megnő.”
15. ,,Egyszer láttam, hogy a gyerekeim a csapos italadagolóval játszottak a fürdőszobában, én pedig fürdősót adtam hozzá.”
16. ,,Ha a töltőd gyakran esik be az ágy mögé, használj WC-papír gurigát.”

 

 

 

 

17. Egy trükk azoknak, akik gyakran veszik fel magukat a telefonjukkal, és szeretnék látni közben az arcukat.”
18. ,,Sikerült egy őrülten finom tojást főznöm. Forralás közben kapcsolt le a tűzhelyet, és hagyd a tojást a vízben, amíg az kihűl. Az eredmény tökéletes sárgájú, állagú és hőmérsékletű tojás.”
19. ,,A kábelkötegelő segítségével téliesíthetjük a kerékpárunk gumiabroncsait és így kevésbé fog csúszni a hóban és a jégen.”

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?