Életmód

16 fénykép, ami arra sarkall, hogy még jobban értékeljük az életet

Amikor olyan érzésünk van, hogy a világ súlya a fejünkre nehezedett, igyekszünk a remény sugarait keresni a sötétségben, melyek segítenek, hogy átvészeljük a nehéz pillanatokat. Az ilyen nehéz helyzetekben az ember a legkisebb apróságokat is megtanul értékelni, és egy teljesen más szemüvegen keresztül nézi a világot, mint korábban. Ha volt már részünk ilyen nehéz helyzetekben, akkor valószínűleg teljes mértékig képesek leszünk értékelni a most következő fotókat, melyek bemutatják, hogy micsoda boldogság tud rejleni azokban a dolgokban, amiket legtöbbször nem is értékelünk eléggé.

 

 

 

1. Ami az egyiknek szemét, az a másiknak kincs.
2. “A nagyapám néhány órával a halála előtt még láthatta az újszülött unokáját.”
3. A filippínó rajongók Kobe Bryant halála utáni éjszakán készítették ezt a freskót a sportolóról és a lányáról, Giannáról.


4. “Egy nagyon beteg kéthetes kölyökkutyát hoztam haza, és abban sem voltam biztos, hogy megéli-e a reggelt. Ma hivatalosan is örökbe fogadtam.”
5. Két különböző világ.
6. Bevonulás előtt családjától búcsúzó katona.
Un miembro del ejército de Malasia abraza a su esposa antes de partir con el batallón 850-5 como parte de la Fuerza Provisional de las Naciones Unidas en Líbano (UNIFIL), en la base aérea Subang, cerca de Kuala Lumpur (Malasia).
7. “A 10 éves lányom minden álma volt, hogy a tengerparton sétálhasson. Életem legjobb fotóit készítettem, amikor teljesült az álma.”
8. Kétségbeesés.
Man making his own protest against unemployment, 1935

“3 szakmám van, 3 nyelven beszélek, 3 évig harcoltam, 3 gyerekem van, és 3 hónapja nem dolgozom, de csak egy munkahelyre van szükségem.”

9. A hajléktalan zenész, aki mindig gitárokat kölcsönözött, hogy az utcán játsszon, kapott egy akusztikus gitárt az egyik járókelőtől.
10. Az ausztrál katonák szabadidejükben tűzből mentett koalákat táplálnak.
11. “Legyőztem az anorexiát és a saját szuperhősömmé váltam.”
12. Háttérben a büszke apuka nézi, ahogy a fia nézni a nemrég született fiát.
13. “Egy ritka születési rendellenesség miatt az unokatestvérem tegnap volt élete első randiján. Sosem láttam még ilyen boldognak!”

 

 

 

 

14. “A fiam és az apám már rég nem látták egymást, és már nagyon várták ezt a találkozást.”
15. “Az Alzheimer-kór előrehaladása anyám horgolásaiban is látszik.”
16. A Disney-hercegnő megengedte a vak rajongó számára, hogy megérintse és ezáltal ő is érezhesse a koronáját és a ruháját.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?