Életmód, Érdekes

Több mint 53 milliót költött magára ez a srác, hogy babává operálják

Manapság egyre többet olvasunk, hallunk a transznemű emberekről. Bizony nem egy és nem két híresség vállalta fel, hogy nem abba a testbe született, amiben van, így nem átalakító műtét valamint hormonterápia segítségével szeretne átalakulni. Legutóbb Ellen Page osztotta meg Twitter oldalán, hogy transznemű és a továbbiakban Eliot Page-ként szeretne tovább élni. Persze nem ő az egyedüli, aki csak hosszú évek után vállalja fel valódi mivoltát. Vannak, akik már nagyon fiatalon ráeszmélnek, hogy rossz testbe születtek, ilyen például cikkünk főhőse is.

 

 

 

 

 


Ivana Vladislava már 11 éves kora előtt tudta, hogy ő bizony nem férfi, hanem egy nő. Annak érdekében, hogy minél előbb és minél hamarabb megkezdhesse nem átalakító útját hormonokat kezdett szedni. Ekkor kezdett el női ruhákban járni, hogy az emberek hozzászokjanak ahhoz, milyen is lesz később.

“11 éves korom óta tudtam, hogy lány vagyok és gyorsan elhatároztam, hogy hormonokat kezdek szedni, lány ruhába fogok öltözni és hosszúra fogom növeszteni a hajam.” – mesélte Ivana.

17 éves volt, mikor legelső orrműtétjén átesett, hogy sokkal keskenyebb és nőiesebb megjelenése legyen.

Ivana 26 éves korára túl volt 10 zsírleszíváson, mellnagyobbításon, állkapocs és homlokcsont műtéten. Sőt, homloka egyes részeit el is távolíttatta.

 

 

 

 

 

 

Persze ezekre a műtétekre ő maga kereste meg a pénzt. 17 éves kora óta folyamatosan dolgozik és minden félre tett pénzét arra költi, hogy tökéletes legyen. Testének szinte már nincs olyan része, amiben ne lenne szilikon, ám tervei szerint addig folytatná ezeket a műtéteket, míg elégedett nem lesz a végeredménnyel és kinézetével.

“Arra törekszem, hogy önmagam, mégis plasztik megjelenésű legyek és a lehető legtökéletesebb emberré akarom változtatni magam. Még mindig szeretnék nagyobb melleket, keskenyebb orrot és implantátumot a fenekembe. Addig folytatom ezt, amíg teljesen boldog nem leszek, mert ez az én életem, és szeretnék minél tökéletesebb lenni. ” – nyilatkozta egy interjúban a már 28 éves nő.

Összeszámolva eddig 53 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy álom alkatot és megjelenést csináltasson magának.

Átalakulásait és újabbnál-újabb megjelenését mindig kiposztolja Instagram oldalára, amit már majdnem 200.000-en követnek. Persze legtöbbje férfi, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy Ivana valójában férfiként jött világra, hiszen csak mély dekoltázsú, csücsöri szájú, pózolós képeket látnak oldalán. Vajon, hogy reagálnának, ha tudnák, hogy mi a szitu?

 

 

 




 

 

 

De, ahogy a mondás is tartja nem minden arany, ami fénylik. Ivana esetében is volt némi kockázata ennek a sok műtétnek. 2017-ben mellnagyobbító műtéte után ki kellett venni az egyik implantátumot, mert szervezetében fertőzést találtak. A fiatal nőnek, egy ideig egy idommal kellett élnie, de miután kihordta a fertőzést, újra kés alá feküdt, hogy nagyobbakhoz jusson, persze addigra már mindkettő meg lett.

A fiatal lány influenszerként keresi a kenyerét. Már jó p ár cég megkereste, de nem kizárt, hogy a jövőben még több megkeresést kap. Annak ellenére, hogy első ránézésre nagyon merész a megjelenése szinte a világ minden táján odavannak érte. Jelenleg Berlinben él, és elég nagy látványosságnak számít. Ennek az az oka, hogy most már egyre jobban hasonlít egy műbabára

Elhoztunk még néhány képet Ivanaról, hogy bemutassunk milyen sokoldalú egyéniség.

 

 

 

 




 

 

Ezzel a képpel szerette volna népszerűsíteni a maszkviselést.

Senki meg sem mondta volna róla, hogy férfi volt.

A Bild news még szeptemberben meginvitálta őt egy interjúra, amit nagyon élvezett.

Többször be szokott öltözni és gyakran váltogatja a haját, vagyis parókáját.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?