Egyéb

VV Merci nem bírta tovább, feladta a játékot – videó

Korábban nem tapasztalt összecsapásoknak ad helyet jelenleg a Való Világ 10 luxusbörtöne: a Villa Olimpia során VV Virágnak és VV Mercinek kellett megmérettetnie magát, egyikük azonban feladta a küzdelmet.

 

 

 

 


Nem áll meg a verseny, az ökölvívás után gátfutásban mérte össze az erejét VV Virág és VV Merci. A Való Világ Powered by Big Brother idei szériájában ez a hét sportolással és versenyzéssel telik, bár a Villa Olimpiának a fiatal lányok nem örülnek túlságosan. Virág nem titkoltan tartott a gátfutástól, mert az eső miatt csúszott a pálya, Merci pedig a fájós lábára panaszkodott, de vállalta a feladatot.

A küzdelem során látható volt, hogy Merci nem bírja tovább venni az akadályokat, így az első tíz kör után fel is adta a játékot.

– Borzasztóan fájt a lábam. Igazából amilyen kicsi gátak voltak, annál nehezebb volt. […] Azért kezdtem el lassulni, mert a vége felé már nem tudtam megemelni a lábam, nagyon zsibbadt és fájt. […] Egyáltalán nem csalódtam saját magamban, hogy feladtam ezt a játékot, ugyanis tényleg nem bírtam volna már tovább, a lábaim majd leszakadtak. Amit tudtam, azt megtettem – fogalmazott a szőkeség.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?