Állat, Életmód, Érdekes

Bekamerázta a hálószobáját, hogy rájöjjön, miért képtelen pihenni, kiderült: a macska volt a ludas

A felvételen látszik, hogy a macska minden éjjel órákon át pofozgatta gazdáját.

 

 

 

 

 


Éjjellátó kamerát szerelt fel egy nő, hogy rájöjjön, miért kel fáradtabban, mint ahogy elalszik, így buktatta le a komoly éjszakai randalírozást végző macskáját – írja a Daily Mail.

A nyomozás eredménye természetesen a TikTokra is felkerült, ahol a nő ismertette a fejleményeket: az éjjellátó kamera felvette, hogy macskája, Ginger éjjel 11 körül odalopózott gazdájához, láthatóan nehezményezte, hogy az alszik, ezért elkezdte mancsával piszkálni, pofozgatni a nő arcát, közben néha rányávogott.

A videón látszik, hogy a nő nem ébredt fel, viszont mozgolódik, láthatóan nyugtalanul alszik. A macska mindezt hajnali háromig folytatta, azaz a nő alvásából 4 órát tett ki az, hogy szőrös mancsok bökdösték, tapodták.

@susieandmollie

cattitude 😹 #nightmare #cat #pet #nightvision #sleep #cattok #nosleeptonightagain #nosleep #ginger #gingercat #gingercatsoftiktok #claws

♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod


 
Hogy boldog végkifejlete legyen a történetnek, a nő nem sokkal később feltöltött egy videót, amihez azt írta: rájött a bökdösődés igazi céljára. A nagyon hasonlóan induló videóban a gazdi felébred, és kezével átkarolja a macskát, aki ezt követően nyugodtan összegömbölyödik, és nem zargatja tovább gazdáját.

@susieandmollie

I will NOT be locking him out my bedroom #nightmare #cat #pet #nightvision #sleep #cattok #nosleep #ginger #gingercat #gingercatsoftiktok #claws

♬ Ice Dance (From „Edward Scissorhands”) – Ashton Gleckman


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?