Egyéb

Meginoghat a barátság: Virág miatt csúnyán egymásnak feszült VV Bálint és VV Dani – videó

Nem indult túl békésen a villalakók reggele, mivel VV Virág folyamatos szabályszegése miatt az összes versenyzőtől megvonták a meleg vizet. Emiatt pedig VV Dani és VV Bálint elég komolyan egymásnak esett.

 

 

 

 


Még a balhét megelőző este az összes lakónak meg kellett válnia a felső ruházatától, amit mindenki be is tartott, Virágot kivéveTöbbször is figyelmeztették a versenyzőket, hogy amennyiben valaki megszegi a szabályokat, büntetés jár érte.

Mint kiderült, a meleg víznek kellett búcsút intenie mindenkinek, és nem tudni, hogy meddig tart még a büntetés. Virág sajnálja a történteket, de elmondás szerint számára nem fér bele az, hogy póló nélkül legyen mások előtt. Bálint viszont azért nem érti őt, mert a villában meleg van, és a strandon is bikiniben vannak az emberek.

Bálint azt is kérdőre vonta, hogy ez a döntés vajon valóban Virágé-e, vagy Dani erőltette rá – ez volt az a pont, amikor kezdtek elszabadulni az indulatok. Dani nyíltan megmondta, hogy ez egyáltalán nem az ő döntése volt, és már korábban megbeszélték Virággal azt, hogy kinek, mi fér bele. A felső nélküli rohangálás pedig egy olyan dolog, ami már nem elfogadható számukra.

 

,,Ku**ára ne járkáljon így a csajom” – mondta Dani, majd kiemelte, hogy barátnője döntött így, és ő nem kényszeríti rá olyan dologra, amit ő ne akarna – ezt pedig Virág is megerősítette.

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?