Celeb / Híresség

Majkánál kiverte a biztosítékot a kormány döntése: “Tényleg ezek voltak a legfontosabb dolgok most?”

Közösségi oldalán háborog Majka azon, mennyi támogatást kapnak hazánkban a sportlétesítmények.

 

 

 

 


Korábban is előfordult már, hogy a rapper a Facebook-oldalán foglalt állást bizonyos dolgokban: annak idején, mikor a zeneipar támogatásáról, illetve a rendezvények korlátozásáról volt szó, akkor is ezen a fórumon hívta fel a figyelmet arra, hogy szerinte kettős mércét alkalmaznak, és kérte a kormányt, hogy ne hagyják cserben azokat, akik ezen a területen dolgoznak.

A rapper ismét a Facebook-oldalán adott hangot a nemtetszésének: ezúttal azt kifogásolja, hogy mekkora összeget ad a kormány a Groupama Stadion felújítására, a Vasas Stadion üzemeltetésére, illetve mennyit szán a Hajdúnánás mellett épülő MotoGp pályára. Majka felteszi a kérdést, hogy vajon tényleg ezek lennének-e a legfontosabb dolgok a járványidőszakban, illetve kiemeli, hogy e három sportlétesítményhez képest az egész zenei iparág mennyit kapott.

Íme Majka bejegyzése:

“Azt szeretném kérdezni, hogy most ez a 2020as fantasztikus film melyik része?

3 milliárdot kap felújításra egy hat éve átadott hiper szuper stadion. (??) Annyiból egy normális világban építeni is lehet egyet…

A másodosztályban szereplő, 6 milliárdból épített, tavaly átadott Vasas Stadion összesen 430 millió Ft-ot kapott üzemeltetésre.

Kérem? (??)

A Hajdúnánás mellett épülő Moto Gp pálya 20 milliárdot csak legutóbb. (egyébként 60 milliárdos a projekt és az idén már nagyrészét úgy tudom megkaptàk) Most ez komoly? Moto Gp??? MooootoooooDzsípí???? 6Mrd??

(Közben a egész zenei iparág 5,5 milliárdot)

Értem én, hogy nem voltak nézők, és nagy a költség az idén, de egyébként kétlem, hogy a magyar foci bevételének nagy része amúgy is a jegyeladásból származna.

Mégegyszer leírom. Számokkal…

3.000.000.000 Ft

20.000.000.000 Ft

430.000.000ft

Ezt 2020ban, amikor világjárvány van…..

Ugyan tényleg ezek voltak a legfontosabb dolgok most?” – olvasható a rapper oldalán.

 

Azt szeretném kérdezni, hogy most ez a 2020as fantasztikus film melyik része?
3 milliárdot kap felújításra egy hat éve…

Posted by Majka on Saturday, December 26, 2020

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?