Érdekes, Ezoterika

Itt vannak Nostradamus jóslatai 2021-re: pusztító földrengés, Földet eltaláló aszteroida, éhínség

Ha ezek közül csak egy is összejön, vissza fogjuk sírni a koronavírus-járványt.

 

 

 

 


Miközben mindenki alig várja december 31-ét, és úgy tekint a következő évre, hogy a jelenleginél csak jobb lehet, egyáltalán nem biztos, hogy így is lesz. Legalábbis ha Nostradamus jóslatain múlik, akkor könnyen előfordulhat, hogy 2021 nemhogy jobb, hanem sokkal rosszabb lesz 2020-nál, írja a Mirror.

A XVI. században élt francia asztrológus hat jóslata közül egyik sem a világbékéről vagy a globális felmelegedés megfékezéséről szól, sőt. Különösen aggasztó lehet, hogy bár a jóslatainak többsége az utóbbi időben nem, vagy alig vált valóra, azért a II. világháborút, Adolf Hitler uralmát, az atombomba létrehozását, John F. Kennedy meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadásokat is telibe találta az évszázadokkal ezelőtt elhunyt jövendőmondó.

Ha pedig abból indulunk ki, hogy Nostradamus a történelem nagy fordulópontjait rendre megjósolta, nem sok jó vár ránk 2021-ben. Ez ugyanis a hat legfontosabb dolog, ami jövőre mindenképpen bekövetkezik az asztrológus szerint:

1. Zombi apokalipszis

Nostradamus szerint egy orosz tudós létrehoz egy biológiai fegyvert, ami elég rossz hír az emberiség számára. A mesterséges úton készített vírus az embereket zombikká változtatja, a folyamat pedig végül a teljes kihaláshoz vezet, és “az egész világ véget ér”.

2. Bibliai éhínség

Ha a zombikkal még nem lenne elég gondunk, 2021-ben egy soha nem látott méretű éhínséggel is szembe kell nézni az emberiségnek a francia asztrológus szerint. Úgy fogalmaz, hogy “A Nagy Mozgató megújítja a korokat”, ennek nyomán pedig többek között pestis és bibliai éhezés várhat ránk.

3. Napviharok

Ennél valamivel kézzel foghatóbbnak tűnik a harmadik jóslat, mely szerint komoly napviharok nehezítik az életünket jövőre. “Látni fogjuk a víz felemelkedését és föld alá zuhanását”, mondja a próféta, aki szerint a pusztulás nyomában tömeges migráció kezdődhet, miközben bolygóméretű háború bontakozik ki a megmaradt természeti erőforrásokért.

4. Eltalálja a Földet egy aszteroida

Több természeti csapás is kialakul majd a bolygót érő aszteroida-találat miatt, legalábbis ezt jósolja Nostradamus. Erre a legnagyobb esély május 6-án kínálkozik, amikor a 2009 KF1 jelű kisbolygó a NASA szerint megközelíti a Földet. A gizai piramis méretével megegyező aszteroida becsapódása egy 230 kilotonnás robbanást idézne elő. A miheztartás végett ez 15 hiroshimai atombomba felrobbanásával lenne egyenértékű.

 

 

5. Pusztító földrengés

Aki Kaliforniában él, vésse jól az eszébe 2021. november 25-ét. Nostradamus szerint ugyanis ezen a napon döbbenetes erejű földrengés rázza meg az amerikai államot, rengeteg ember halálát és egy sor további csapást előidézve.

6. A katonák agyába chipeket ültetnek

Végezetül a saját teremtményeink adhatnak egy kis reményt a jövőre. A hatodik jövendölés szerint ugyanis a katonák fejébe chipeket kezdenek ültetni. Ezek a fejlett szuperkatonák pedig különösen fontos szerepet játszhatnak majd az emberi faj megmentésében.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?