Egyéb

„Alakul valami közöttük” – VV Merci barátnője kitálalt: így fogadta a lány kinti barátja, hogy Moh oldalán látja a kedvesét

VV Merci barátnője szerint nem lesz folytatása a lány kinti kapcsolatának.

 

 

 
 

VV Merci és Moh mind jobban egymásra hangolódnak, ám a villában is egyre többször merül fel a kérdés, vajon Merci barátja mit szól kettejük kapcsolatához.

Az esztergomi lány ugyanis a beköltözéskor elmondta, hogy bár hivatalosan nem járnak, várja őt egy fiú odakint. Az nlc.hu most felkereste Merci barátnőjét, Ramónát, aki szerint kétségkívül nagyon egymásra talált a két fiatal a villában, sőt, a lány kinti barátjáról is elárulta a véleményét.

„Mercit nyilván érzelmek fűzik Moh-hoz, alakul valami közöttük, de én nem mondanám azt, hogy szerelmes belé, inkább úgy fogalmaznék, hogy kötődik hozzá. A magam részéről reménykedem benne, hogy ha a villában nem is, a való életben lesz valami komolyabb kettejük között. Moh egy szimpatikus srác, és látom, hogy a barátnőm boldog mellette. Látom, ahogy mosolyog és ahogy néz rá” – nyilatkozta Nagy Ramóna.

Ramóna azt is elmondta, Merci azért nem jött össze hivatalosan a másik fiúval, mert úgy voltak vele, ha nem alakul semmi a villában a fiatal lánynak, akkor a fiú megvárja, de ha Merci mégis rátalál valakire, nem folytatják az együtt megkezdett útjukat.

Hozzátette: úgy tudja, a fiú már nem nézi a műsort, neki ez már sok. Ha kijön, nem kizárt, hogy kérdőre vonja Mercit, de szerinte nem valószínű, hogy lesz folytatása a dolognak.

„Hiszen, ha belegondolok az ő helyzetébe, nekem is rosszul esett volna. Alakul valami, kötődni kezdek valakihez, aztán ezt látom a tévében. Szerintem Merciben nem voltak olyan mély érzések iránta, hiszen ha lettek volna, nem bírt volna így összegabalyodni Moh-val” – tette hozzá Ramóna.

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?