Egyéb

Összeomlás, dráma és könnyek VV Digó kiesése miatt: Amanda és Gina sírógörcsöt kaptak – Ez történt a villában a párbaj után – videó

VV Gina és Amanda éktelen, bömbölő sírásától zengett a Való Világ10 villája.

 

 

 




 

Mint azt a Blikk is megírta, a Való Világ tizedik szériájának villáját a szombat esti párbajt követően VV Digónak kellett elhagynia, aki VV Bálinttal szemben maradt alul a játékban. Míg Bálint győzelmének jó néhány valóságshow-hős örült, addig két lány, Amanda és Gina valóságos sírógörcsben törtek ki, miután meglátták, hogy Bálint a visszatérő.

Gina és Amanda éktelen visításától az egész villa zengett, képtelenek voltak elhinni, hogy nem Digó nyerte a párbajt. Amanda úgy hörgött, mintha pánikrohamot kapott volna, hiába tért vissza hozzájuk a villába korábbi kiszemeltje, aki miatt Virágot is megfenyítette. Gina sem tagadta, teljesen összetört Digó távozása miatt.

 

 

 

– Teljesen más lett minden, amióta [Digó] nincs, összetörtem és nyilván kijött belőlem. Emberek vagyunk, vannak érzéseink, vannak olyan emberek, akiket tényleg szeretünk, Digóval pedig tényleg egy jó kapcsolat alakult ki köztünk. Tiszta, jó lelkű ember – magyarázta Gina, míg Amanda rémálomnak fogta fel, hogy Bálint nyert, annyira csalódott.

– Ezek után most már hulljon a férgese. Megvédett, most lilával jött vissza, ez a g*ci k*csög állat majom. […] Én ezzel az emberrel többet egy asztalhoz nem ülök le, csak ha feladat van. Inkább akkor nem zabálok, amíg itt kell legyek – háborgott a szőkeség.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?