Állat, Életmód

A depressziós kutyus 2 évet töltött magányosan a menhelyen, ám egyszer csak kiszimatolt egy ismerős illatot

Pakita az utcán kóborolt, mielőtt bekerült egy volna egy argentínai állatmenhelyre. A megviselt kutyát tárt karokkal fogadták, ám Pakita nem igazán érezte jól magát. Nem barátkozott senkivel, és láthatóan a depresszió jelei mutatkoztak rajta. Még fotót készíteni is nehezen tudtak róla, ugyanis mindig eltakarta magát, és elfordult, amikor megpróbálkoztak vele.

 

 

 

A depressziós kutyus 2 évet töltött magányosan a menhelyen1

A menhely dolgozói azért akartak róla előnyös fotókat készíteni, hogy így hátha sikerül neki szerető gazdit találni az interneten, ugyanis nem túl meglepő módon mindenki a fiatalabb, és barátságosabb kutyákat választotta helyette.

A depressziós kutyus 2 évet töltött magányosan a menhelyen2


2 évet kellett várni rá, hogy végre Pakita is felkeltse valakinek az érdeklődést. és nem is akárkinek!

Váratlanul a semmiből jelentkezett egy hölgy, aki a menhely Facebook oldalán talált rá Pakitára. A nő azt mondta, hogy a kutya a fiáé volt korábban, és nagyon sokáig próbálta megtalálni, miután eltűnt. A férfi rögvest el is ment a menhelyre, ám Pakita először nem ismerte fel korábbi gazdáját. Azonban amikor közelebb merészkedett, és megszaglászta, hihetetlen boldogságban tört ki Pakita.

A menhely dolgozói egyöntetűen azt mondták a történtek után, hogy soha nem felejtik el ezt a találkozást, ugyanis egyszer sem látták még csak megközelítőleg sem ilyen boldognak Pakitát azalatt a 2 év alatt, amíg a menhelyen tartózkodott.

Pakita és a gazdája újra együtt a otthonukban a szerencsés egymásra találást követően. Azt gondjuk, hogy abban a tekintet mindent elárul.

A depressziós kutyus 2 évet töltött magányosan a menhelyen3

Bárcsak minél több ilyen pozitív végkifejletű történetet olvashatnánk az állatmenhelyes kutyusokkal kapcsolatban.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?