Celeb / Híresség, Érdekes

Hogy néznek ki a népszerű női karakterek az átdolgozásokban (A „Bűbájos boszorkák” lepett meg minket legjobban)

Sok színésznő esik egy-egy szerep vagy imázs csapdájába, de néha az ellenkezője történik, amikor a filmszerepet egy adott személyhez kapcsolják. Tehát az átdolgozás nagyon kockázatos üzlet, amely valamilyen okból nem igazán ijeszti meg a rendezőket. Szinte minden népszerű filmnek van már újragondolt változata. Az ismerős karakterek, amelyek nagyon különbözően néznek ki, gyakran indítanak vitákat a nézők között: egyesek készek elfogadni a változásokat, mások pedig teljesen ellenzik kedvenc karakterük „paródiáit”? Te melyik oldalon állsz? Úgy döntöttünk, hogy összehasonlítjuk az emberek kedvenc karaktereit, és szeretnénk megtudni a véleményedet: Gondolod, hogy az új generáció sikeresen helyettesítette Angelina Jolie-t, Goldie Hawn-t, Pamela Andersont és más színésznőket?

 

 

Baywatch

Az 1990-es években népszerű műsorra, a Baywatch-ra sok ember emlékszik vissza, köszönhetően a piros fürdőruhát viselő gyönyörű lányoknak. És Pamela Anderson volt az egyikük. 28 évvel később a szőke vízi-mentőt Leonardo DiCaprio volt barátnője, Kelly Rohrbach játszotta.

Lara Croft: Tomb Raider

2018-ban megjelent egy új film a híres kalandorról, Lara Croftról, és a főszerepet Alicia Vikander játszotta. A Jolie rajongók azonban úgy gondolják, hogy az átdolgozás nem volt túl sikeres. Sok néző úgy gondolja, hogy a tökéletes Lara Croftnak Angelina Jolie testével és vonzerejével kell rendelkeznie.

Jackie

Az asszony, akit Jackie-nek hívtak című műsort 1991-ben adták ki, Jacqueline Kennedy szerepét pedig Roma Downey színésznő alakította. 25 évvel később pedig Natalie Portman játszotta az elnök feleségének szerepét, és azt kell mondanunk, hogy elég nehéz megmondani, hogy melyik színésznő teljesített jobban.


Jean Gray

Famke Janssen színésznő képes volt arra, hogy a karakterét egy felismerhető személlyé tette, bár az X-Man franchise-filmekben a karaktere soha nem a legfontosabb szerepet játszotta. Sophie Turner szerencsésebb volt: Jean Gray az új film középpontjában volt.

Carrie Bradshaw

9 évvel a Szex és New York fináléja után kiadták a Carrie naplója előzetesét, és a főszerepet AnnaSophia Robb játszotta. És bár az alkotók megpróbálták mindkét Carrie karakterét nagyon hasonlóvá tenni, sok néző úgy gondolja, hogy Sarah Jessica Parker jobban játszotta a divatos New York-i lányt.

Macskanő

1992-ben Michelle Pfeiffer Macskanőként nemcsak Batman-t, hanem a kritikusokat is elbűvölte, akik a színésznőt tökéletesnek találták erre a szerepre. 10 évvel később Anne Hathaway játszotta a veszélyes elbűvölő teremtés szerepét, és maga Giorgio Armani dolgozott a jelmezén.

 


Charlie angyalai

Az első Charlie angyalai műsor 1976-ban jelent meg, és 24 évvel később elkészült az első átdolgozás. A triót játszó színésznők Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz voltak. És most, 19 évvel később, úgy döntöttek, hogy készítenek egy újabb átdolgozást. Ezúttal a szerepeket Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska játssza.

Bűbájos boszorkák

1998-ban az embereket rabul ejtette a Bűbájos boszorkák című műsor, amely 8 éven keresztül maradt a TV-képernyőn. Az átdolgozás 2018-ban jelent meg, de csak egy évadot láthattunk: az új szereplők az eredeti műsor sok rajongójának nem lopták be a szívükbe magukat.

Dirty Dancing – Piszkos tánc

Az 1987-es Dirty Dancing főszereplői, Patrick Swayze és Jennifer Grey alakítása miatt emberek ezrei szerettek bele a filmbe. És a 2017-es átdolgozás nem tette ugyanezt. Sem a kritikusoknak, sem a rendszeres nézőknek nem tetszett.

 

 

 

 

 

Sabrina, a tiniboszorkány

Annak ellenére, hogy a 2018-as Sabrina fiatalabbnak látszik, mint elődje, az átdolgozás sokkal ijesztőbb. A Sabrina hátborzongató kalandjai (Chilling Adventures of Sabrina) nem egy fiatal boszorkány vicces helyzetéről szól a macskájával, hanem valójában igazi horror. A nézők értékelése nagyon jó, és a macska továbbra is a műsorban van.

Sarah Connor

Emilia Clarke-ot Sarah Connor-ként nagyon kritizálták a nézők – nem tetszettek nekik a karakter által hozott érzelmek és döntések. És a Linda Hamilton által játszott Sarah-ról gondolják, hogy ő a tökéletes Sarah, mert karakterének valósághű volt a fejlődése.

Annie Proffitt és Kate

Az 1987-es A vasmacska kölykei 2018-ban újra lett szerkesztve (Átejtve), de a karakterek helyet cseréltek: most a férfi volt gazdag, a lány pedig pizzafutár, aki arról álmodik, hogy visszatér az önző milliomoshoz.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?