Celeb / Híresség

Megint balhé Bíró Icánál, már a rendőrök is kimentek – Kétségbeesve kér segítséget a Metal Lady!

Jó ideje tart Bíró Ica kálváriája: Folyamatosan kilakoltatják valahonnan, néha sikerül, néha nem. Volt már, hogy tévedésből két egymás mellett lévő lakása közül abból akarták kitenni, amin nincs is tartozás, legutóbb pedig még a rendőrüket is kórházba kell vinni, mert Bíró Ica lakásánál a szeptemberi kilakoltatási kísérlet napján a tiltakozó devizahitel-károsultak között elvegyült ismeretlen nő leöntötte őket valamivel.

 

 

 




 

Nos, két egymás mellett lévő lakása közül most a „másikban” lakik, az „egyiket” már átvette az új tulaj, azután, hogy az elmúlt években Bíró Icát már háromszor lakoltatták ki, egyszer tévedésből.

Legutóbb jelentős rendőri erő bevetésével zajlott a hosszas bírósági procedúrát követő végrehajtás, akkor tiltakozók is megjelentek a lakásnál, a végén hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás is indult. (Itt a fotó a nőről, aki a kilakoltatáskor a rendőrökre támadt, pontosabban leöntötte őket valamivel, aztán elslisszolt a tömegben.)

Mivel ugye a két, egymással határos lakása között a falat már korábban kibontotta Bíró Ica, így nem nehéz követni az eseményeket, mi zajlik egykori otthonában.

FRISSÍTÉS: Bíró Icához kiértek a rendőrök. A Blikk információja szerint Ica hívta ki őket. A közös képviselő várta a rendőröket, közölve velük, hogy a válaszfal felhúzása a két lakás között törvényesen zajlik, így a rendőrök el is mentek. A Metal Lady által készített utolsó videónak valamiért nincs hangja, de a lényeg így is kivehető:

Közzétette: Ica Biró – 2020. október 13., kedd

Az alábbi videókon pedig a rendőrök kiérkezése előtti történések látszódnak – és ezeken hallatszódnak is:

 

 

Közzétette: Ica Biró – 2020. október 13., kedd

Közzétette: Ica Biró – 2020. október 13., kedd

 

 




 

 

Közzétette: Ica Biró – 2020. október 13., kedd

Nyilvánvaló: az új tulaj válaszfalat húzna fel a korábban kibontott, részben még meglévő, fal helyén a két lakás között, hiszen mégsem élhet együtt Bíró Icával… Ehhez azonban vélhetően a teljes régi falat le kell bontani. Mint ismert, a falat Bíró Ica saját kezűleg bontotta ki és visszaköltözött saját lakásába, ahonnan aztán kilakoltatták újra.

Bíró Ica szerint az átépítéshez nincs joguk, az eseményeket folyamatosan közvetíti a Facebook-oldalán. Most munkások vannak a szomszéd lakásban, amibe simán átlátni Bíró Ica otthonából.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?