Belföld, Hírek

Megszólalt Bogdán László családjának ügyvédje: ezért vethetett véget az életének Cserdi polgármestere

A nyáron elhunyt Bogdán László halálának köze lehetett olyan beruházásoknak, amelyek a polgármester szívügyei voltak, mégis rendre meghiúsultak.

 

 

 




 

Ahogy arról júliusban a Blikk is beszámolt, öngyilkos lett Cserdi polgármestere, Bogdán László. A 46 éves férfi halálának körülményeiről azóta nem sok új hír érkezett, ám most a családi ügyvéd érdekes posztot tett közzé Facebook-oldalán.

(A legfrissebb hírek itt)

Dr. Visegrády Zoltán bejegyzésében arról ír, Bogdán hálának köze volt több olyan nagy volumenű és költségvetésű helyi beruházáshoz, amely végül nem jöhetett létre a baranyai községben, pénzügyi elszámolási probléma miatt.

„Bogdán László szívügyének tekintette ezen beruházásokat, melyeket kezelni már nem tudott, minden erejét felőrölte a beruházások megvalósulásának sorozatos kudarca, melynek következményeit már nem tudta elviselni” -írta Visegrády, hozzátéve: az egykori polgármester megnevezett egy személyt hátrahagyott búcsúlevelében, aki ezen ügyekkel összefüggésbe hozható.

„A nyomozás jelenleg is tart, az ügyről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást a nyomozóhatóság nem kívánt adni, Bogdán László hozzátartozói pedig nyilvánvalóan nem bírnak tudomással az ügy részleteiről” – zárta bejegyzését az ügyvéd, utalva a családtagokra, köztük Bogdán Gyulára, aki testvére után lett az október elején tartott időközi választások nyerteseként Cserdi új polgármesterére.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=181279310171638&id=110433257256244

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?