Celeb / Híresség

Egyértelmű jel: hamarosan feleségül veheti szerelme Vajna Tímeát?

Valósággal dúl a szerelem Vajna Tímea és párja, Zoltán között: a modell-üzletasszony a közösségi oldalán tudatta, szerelme igen komolyan gondolja vele, s már azt tervezi, hogy feleségül veszi a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegyét.

 

 

 




 

Hamarosan egybekelhet szerelmével Vajna Tímea! A filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna tavaly januári halála óta özvegye csak nagyon nehezen nyitott más férfi felé, de úgy tűnik, a modell-üzletasszony végle révbe ért, és Zoltánnal való kapcsolatát is egyre szorosabbra fűzi. Legalábbis erről árulkodik a friss bejegyzés, mellyel Vajna Tímea jelentkezett az Instagram-oldalán: egy, a párjától kapott szívhez szóló meglepetésről tett közzé képeket a 24 órán át látható InstaStoryjába, melyről elmondása szerint először nem tudta, kitől is kaphatta. A kedves ajándékokat jobban megnézve hamar rájött, az óriási plüss mackó és a gyönyörű csokor virág szerelmétől, Zoltántól származik, aki egyértelmű jelét adta annak, hogy együtt tervezi életét Vajna Tímeával – bukkant rá a Life.hu.

A mackóra tett ajándékkártyára írt kis szöveg azt jelzi, Zoltán feleségül szeretné venni a modell-üzletasszonyt, aki így most már biztosan nem marad magányos.

„Nem tudtam hirtelen ki küldte.. aztán a kártyán megpillantottam..ezt: »Te leszel a feleségem!»” – írta a 24 órán át látható fotókhoz Vajna Tímea.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?