Életmód

16 kellemetlen pillanat, amikor a képek főhősei lebuktatták saját magukat

Az ember szeret középpontban lenni, és ezért sok mindenki sok mindent elkövet. Egy jó képért meg pláne. Csak ilyenkor, ha nem vagyunk eléggé okosak, az internet népének hála, elég gyorsan kiderül a turpisság. És ugye az internet nem felejt. Ilyenkor azonban hajlamosak arra az emberek, hogy ízekre szedjék az illetőt. Szóval mielőtt valamin törjük az agyunkat, gondoljuk végig mit történhet, mik a következmények, hiszen a hülyeségnek mindig lebukás a vége.

 

 

 

1.Mikor azt hitted, hogy életed alvásos képét lőtted le, és a haverod meg lebuktat. Minek az embernek ellenség, ha vannak barátai, nemde?
2.Amikor tűzoltóság figyelmezteti az autósokat a digitális tájékoztató táblájukon, hogy figyeljenek, mert a tábla mögött rendőrök bújhatnak meg. És tényleg!
3.Amikor Luke Skywalker szavaival próbálnak népszerűsíteni egy filmet.


4.Elsőre úgy tűnk, mintha egy boldog mamacicát üdvözölhetünk. De ha jobban megnézzük a képet, látni, hogy az bizony egy vonalkód olvasó, és a képnézegető.
5.Mindig nézz körül, mielőtt valamivel dicsekszel, mert lehet más már beelőzött.
6. Ő teljesen mértékben átszellemült.


7.Ajjaj, ebből lesz egy kis elbeszélgetés később.
8.Ez egy újfajta módja a Photoshopnak.
9.Az egyik híres blog már eltemette a népszerű rendezőt. Ouuuuch! Ez kínos!
10.Taylor Swift egy eléggé megosztó személyiség, aki egyszer ezt nyilatkozta: “Én nem olyan lány vagyok, akinek mindig van barátja. Én az a fajta lány vagyok, akinek ritkán van pasija.” Hát őőőő, szerintem ezt a google-nek elfelejtette mondani….
11.Persze, nincs azzal semmi baj, ha kicsit spórolni akar ez ember. De könyörgöm, ez senkinek nem tűnt fel?
12.Amikor megtetszik a richkid oldal instan, és te próbálod utánozni…
13.Mielőtt panaszkodni akarsz, nézz körül!

 

 

 

 

 

14.A kép ezzel a szöveggel terjed az internet bugyraiban: “Elegem van már, hogy a barátnőm állandóan engem fotózgat.” Már csak őt kellene megkeresni a képen.
15.Hát nem ez lesz az év bűnténye az tuti.
16.Amikor a vaku bekapcsolva marad…

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?