Celeb / Híresség

Megmutatta a kislányát L.L. Junior: Lili már Lacikával is találkozott – fotók

Büszkén mutatta meg L.L. Junior 10 napos kislányát az Instagram-oldalán.

 

 

 




 

A rapper több képet is megosztott a gyermekről, aki valóságos hajasbaba! Apukája azt is elárulta, hogy Lili ma találkozott először a testvérével.

„Sziasztok ! 10 napos lettem. Sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam-e életem kis gyémantos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek! Az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával” – olvasható a fotók mellett.

View this post on Instagram

Sziasztok ! 10 napos lettem ❤️ sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam e életem kis gyémantos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek ❤️❤️❤️ az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával 😍íme 🙌 #lilivagyok #apaszerelmevagyok #megolomavilagoterte #nemeladoaszivem #vegtelenszerelem #apalanyaszerelem #lesilili #lili1.posztja #halasvagyok #boldogvagyok #szeretemistent #köszönöm #joazur #halasszivvelkoszonomuram

A post shared by Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) on

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?