Celeb / Híresség

„Tőlem kétnaponta más megy ki a bejárati ajtón” – Curtis a szerelmi életéről vallott

Kertelés nélkül vallott a magánéletéről Széki Attila, azaz Curtis: a rapper elárulta, felesleges volt nagy felhajtást csapni abból, hogy egy sportolónővel hagyta el a házát nemrégiben egy vasárnap reggel, ugyanis elmondása szerint kétnaponta más nő megy át hozzá.

 

 

 




 

Mint azt a Blikk is megírta, a Best magazin néhány héttel ezelőtt lesifotókkal leplezte le a válását a közelmúltban bejelentő, ám a feleségével, Krisztivel már viszonylag régóta nem egy párt alkotó Széki Attilát, azaz Curtist, akiről a magazin akkor azt írta, néhány hónapja egy ismert sportolóval, a Győrben játszó Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval bonyolódott románcba. Kriszti egy ideje ráérzett, hogy a rappernek van valakije, s kiderült, végleg lezárta a dolgot gyermeke apjával.

Az üggyel kapcsolatban korábban Curtis is megszólalt, akiről most kiderült, nem egy nővel akadhatott dolga az elmúlt hónapban. A rapper ugyanis elárulta: kétnaponta más nő megy át hozzá, így akár több tucat nő is megfordulhatott nála – írja a Bors.

– Rengeteget dolgozom, nyilván ez kevésbé érdekes, mint az, hogy pár napja lefotóztak valakivel. Felhajtást csináltak belőle, feleslegesen. Tőlem kétnaponta más megy ki a bejárati ajtón – árulta el a csütörtökön megjelenő hot! magazinnak Curtis, aki gyermeke anyjával, Krisztivel való viszonyáról is beszélt.

– Krisztit szeretem, felnézek rá, a kisfiamat, aki egy csoda, imádom, de nem tudok mindent úgy tenni, ahogyan a feleségem szeretné. Meg kellene változnom, de az már nem én lennék – magyarázta a rapper.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?