Celeb / Híresség

Vajna Tímea: „Én is azt hittem, hogy ez a vírus egy kamu, és politikai dolgok vannak a háttérben, de nem”

Andy Vajna özvegye medöbbent azon, hogy sokan azt hiszik, fizettek neki azért, hogy ‘beteg legyen’.

 

 

 




 

Mint megírtuk, Vajna Tímea bejelentette, hogy elkapta a koronavírust. Instagram-oldalán azt írta, azért „tűnt el” mostanában a közösségi médiából, mert ledöntötte a lábáról a betegség.

Andy Vajna egyik barátjának a születésnapi partiján vett részt, később pedig kiderült, hogy ott többen is megfertőződtek, szerinte ő is ott kaphatta el a vírust.

Vajna Tímea részletesen elmesélte, milyen tüneteket tapasztalt magán:

„Rossz közérzettel kezdődött, fájtak az ízületeim, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, orrfolyás, száraz köhögés és fájt a torkom. Elmentem tesztre az negatív lett, de mivel a tüneteim rosszabbodtak visszamentem 2 nap múlva és akkor már pozitív lett az eredmény.

2 hétig hőemelkedésem volt-magas lázam szerencsére nem-pedig az immunrendszerem borzasztóan gyenge. A tünetek megjelenése után a 2.3.4. nap volt a legdurvább. Annyira fájt a tüdőm, szivem, mellkasom, hátam, egyszerűen nem kaptam levegőt. Annyira szorított a mellkasom, hogy egyik este majdnem kihívtam a mentőket, mert fehéret láttam és nem voltam teljesen a tudatomnál. Az ízeket, szagokat 10 napig nem éreztem, fura volt, h nem jut el az agyamig, mintha papírzsepit ennék kb” – írta bejegyzésében.

Aggódott, hogy a kisállatai is elkaphatják tőle a vírust, de ők egyelőre megúszták. Timi is jobban van már, bár azt írta, hogy még nem tud felmenni a lépcsőn, mert kifullad és le kell ülnie pihenni. Még küzd azzal, hogy nincs energiája és fáradtnak érzi magát.

A posztja alatt a kommentekben sokan együttéreztek vele és jobbulást kívántak neki, de rengeteg olyan hozzászólás is érkezett, amelynek írói nem hiszik el, hogy az özvegy valóban koronavírus-fertőzött.




Ezeket a vádakat Timi sem hagyta szó nélkül.

Sokan azzal vádolták meg Timit, hogy „lefizették”, hogy mondja azt, hogy elkapta a vírust, és ez az egész csak kamu.

A celeb több kommentre is válaszolt, megdöbbent azon, hogy ennyien kételkednek a szavaiban.

„Fizettek, hogy beteg legyek? El sem hiszem, hogy tud valaki ilyeneket írni. Mindenki úgyis megtapasztalja a saját bőrén, vagy ha szerencsés, akkor nem kapja el. Én is azt hittem, hogy ez a vírus egy nagy kamu, és politikai dolgok vannak a háttérben, de nem” – írta.

Egy másik hitetlenkedő kommentelőnek pedig ezt válaszolta:

„Én sem hittem el, hogy létezik ez a vírus, de a saját bőrömön megtapasztaltam, és külföldön kaptam el.”

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?