Belföld, Film

Felháborodtak rajongók a Mintaapák legújabb epizódja után: még mindig nem békéltek meg az új szereplőkkel

Tegnap este debütált a képernyőn a Mintaapák új évada az új szereplőkkel. Nem sokkal ezelőtt pedig a sorozat egyik korábbi szereplője, Kovács Patrícia a közösségi oldalán számolt be arról, hogy továbbra sem bánja a sorozatból való kiszállását.

 

 

 

 


A TV2 Mintaapák című sorozata hatalmas rajongótáborra tett szert első évad során, ám az elmúlt időszakban több aggasztó dolog is történt a produkció háza táján, az alkotásból ugyanis többen is kiléptek. Klem Viktor, Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Fenyő Iván személyében központi karakterek távoztak a stábból.

Az ő pótlásukra természetesen új színészeket kellett keresni, ám Kamarás IvántMakranczi ZalántSzáraz Dénest és Szávai Viktóriát a tegnapi premiert követően meglehetősen ellentmondásos móon fogadták a nézők.

Sokan ugyanis azon a véleményen vannak, hogy ennyi fontos szereplőt egyszerűen nem lehet csak úgy helyettesíteniígy jobb lett volna, ha végleg befejezik a sorozatot, mások azonban úgy gondolják, igenis esélyt kell adni az új színészeknek a bizonyításra, egy epizódból ugyanis nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.

A volt szereplők közül mindenesetre Klem Viktor és Kovács Patrícia továbbra sem tudták csak úgy elereszteni a sorozatot, közösségi oldalaikon megosztott új bejegyzéseikben ugyanis ismét a Mintaapákkal foglalkoztak, igaz, meglehetősen eltérő módon.

Amíg ugyanis Klem Viktor egy jakuzziban ülve jelezte, hogy ő onnan követi a sorozat további részeit, addig Kovács Patrícia ismét kijelentette, minden oka meg volt arra, hogy elhagyja a produkciót, ezért továbbra sem bánja a döntését.

 

 

 

 

A Mintaapák hivatalos oldalán számos elégedetlenkedő kommentet lehet találni, amelyekből kiderül, hogy a rajongók jelentős részének hiányoznak a régi szereplők:

„Hát, ez valami elképesztő gyenge váltás volt! Nyugodtan ki lehet rúgni azt is, aki ezeket a színészeket választotta a karakterekhez. Botrány” – írta egyikük.

Egy másik pedig ezt írta: „Lelkes rajongó voltam. Minden részt néztem. Vártam nagyon a folytatást. De az új szereplőkkel nagyon mellényúltak. Óriási csalódás.”

Ám volt olyan is, aki védelmébe vette az új szereplőket:

„Engedjük már el a régi szereplőket! Azért, mert a néző nem lát a kulisszák mögé, és csak annyit látnak, ami a műsorban van, attól még nem véletlen, hogy pár szereplő ki lett rúgva. Szerintem nagyon jók az új színészek.”

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?