Belföld, Celeb / Híresség

Végre itt a magyar élő Barbie baba: mutatjuk a 22 éves budapesti lány forró fotóit

Végre van saját élő Barbie babánk: a magyar Barbara is rákerült arra a listára, amelynek a képeit fotóügynökségek ajánlják a média számára világszerte.

 

 

 

 




 

Rengeteg hasonló, különc teremtéssel találkoztunk már, de inkább külföldről érkeztek ilyen a képek, így például az élő Ken Babáé, vagy élő Barbie-ké, akiknek lassan minden pillanatát nyomon lehet követni az átváltozásaikkal együtt.

Ám most itt van a 22 esztendős Barbie, – azaz, ahogy az instagramon meg lehet találni: @baedollbarbie, – aki szerint a megjelenése miatt gyakran fordulnak meg utána a férfiak. A magyar Barbie baba külseje egyébként körülbelül 30 millió forintba került, s a különböző műtéteket volt férje fizette.

@baedollbarbie Budapesten él, webes modell, rendszeres munkát nem tud vállalni, mert a férfiak folyton ott legyeskednének körülötte egy munkahelyen. Bár dolgozott recepciósként, de mivel megőrültek érte a férfiak – annak ellenére, hogy sosem öltözködött provokatívan – fel kellett hagynia a munkával.

Kislányként nagyon szeretett Barbie babákkal játszani, aztán beleszeretett a műanyag játékfigura kinézetébe. Arról álmodozott, hogy kedvenc játékára hasonlít majd. 17 évesen végeztette el magán az első szépészeti beavatkozást, egy mellnagyobbítást, azóta pedig 10 műtéten esett át. Azt mondja, tudja, hogy előtte sem volt csúnya, ám nem érezte tökéletesnek magát.

Egyébként a férjével – aki azóta már csak a volt férje – akkor találkozott, amikor a recepciós melóval felhagyott. A férfinak tetszett a Barbie-kinézet, így állta a további műtétek költségeit is. Volt több mellplasztika, az állkapcsán is változtattak, a homlokán és az ajkain is, de ennél intimebb helyen is végeztek beavatkozást.

Barbara és volt férje 2019 novemberében váltak el, s a lány azóta is reméli, hogy megtalálja majd az „Igazit”. Mivel jól néz ki, a férfiak szívesen ismerkednének vele, de ő egyelőre nem jár újra senkivel. A megjelenése miatt ugyanakkor előfordul, hogy nem veszik komolyan, ám reméli, ha megmutatja magát a világnak, rájönnek az emberek, hogy ő egy teljesen normális lány.

Barbara képeit a Northfoto ügynökség tette elérhetővé világszerte, úgyhogy mutatjuk is:

 



Így néz ki a Budapesten élő, 22 éves lány, @baedollbarbie / Fotó: Northfoto





 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?