Belföld

Máris bomlanak a lányok Magyarország legkövérebb kamasza után

Egy hónap alatt 10 kilót sikerült leadnia a 300 kilós Gézának.

 

 

 




 

Egyre nagyobb az önbizalma az ország legsúlyosabb tinijének, Rácz Gézának, akinek két álma volt az életben: lefogyni és barátnőre lelni. Úgy néz ki, utóbbi előbb-utóbb teljesül, ugyanis ajánlatok tömkelegével bombázzák őt az ismertségnek köszönhetően.

Még csak egy hónapja kezdte el Géza Schobert Norbi segítségével az életmódváltást, de máris megtört a jég, mintha kicserélték volna, már nem fél ismerkedni. Norbi és a Bors kedden ismét meglátogatta őt, Géza pedig lelkesen mesélt.

 

 

 

„Már most sok lánnyal levelezem, akikkel az interneten ismerkedtem meg. A közösségi oldalamon 30 ezernél is többen követnek, sok a rajongóm. Nekem egyébként nem az a legfontosabb, hogy egy lány szép legyen, az viszont sokat számít, hogy dolgosan és becsületesen éljen, és persze tudjon szeretni” – árulta el Géza, aki azért huncut mosollyal hozzátette: új barátnői között akadnak kiemelkedően csinosak is.

A fiatal szépen halad a fogyásban. Egy hónappal ezelőtt 299,7 kilót nyomott. Felkarolta Schobert Norbert fitneszguru, aki azóta is biztosítja számára a napi étkezést. Az életmód-tanácsadó kedden is meglátogatta támogatottját, hogy ellenőrizze, hol tart a fejlődésben. A Norbi által vitt speciális mérleg 289-et mutatott, ami azt jelenti, hogy a fiúnak egy hónap alatt több mint tíz kilótól sikerült megszabadulnia.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?